Politică

Din ce motiv au fost înlăturate de pe străzi trei corpuri de afișaj electoral

Poliția Locală Bistrița a dispus ridicarea de urgență de pe domeniul public a trei corpuri de afișaj electoral, confecționate artizanal, nefixate corespunzător, având o înălțime de aproximativ șapte metri și amplasate pe domeniul public fără autorizație. Acestea puteau cădea în orice moment peste oameni, mai ales în condiții de cod portocaliu de vânt.

”În această dimineață, a fost dispusă ridicarea de pe domeniul public a unor corpuri și panouri de afișaj amplasate fără a deține autorizațiile necesare.

Corpurile erau confecționate artizanal, nefixate corespunzător și fără a prezenta elemente minime de securitate în cazul unor intensificări ale vântului.

Codul portocaliu, anunțat pentru astăzi de Administrația Națională de Meteorologie, a grăbit decizia municipalității de a dispune înlăturarea acestor corpuri care pot reprezenta un risc de accidente grave.

Cu ocazia deplasării polițiștilor locali în zonele identificate, s-a constatat existența unui număr de 3 corpuri de afișaj cu o înălțime de aproximativ 7 metri, care, pe lângă faptul că obturează vizibilitatea participanților la trafic în intersecții, pot reprezenta un pericol în cazul unor rafale de vânt.

Dorim, de asemenea, să transmitem un mesaj tuturor celor care consideră opțională respectarea legislației în privința amplasării corpurilor și panourilor de afișaj că nu vom ezita să facem uz de toate pârghiile statuate de cadrul legal pentru a preîntâmpina astfel de pericole.

Siguranța cetățenilor și eventual a bunurilor este mai presus de interesele unor persoane sau organizații”, a transmis Poliția Locală.

Într-o postare pe Facebook, intitulată ”PSD, ia-ți mâinile de pe Bistrița!”, viceprimarul Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița, a scris:

”Uitați, dragi prieteni, cum fac cei de la PSD campanie electorală: au legat schelele metalice cu sârmă, le-au proptit cu niște saci și le-au trântit în locuri aglomerate din Bistrița fără nicio autorizație.

Dacă dați Bistrița iar pe mâinile lor veți avea parte de tot ce știți deja că sunt în stare să facă: să încalce legea în interesul lor. O singură dovadă vă dau: blocurile ridicate cu mai multe etaje decât era prevăzut.

Bistrița e pe mâini bune atunci când legea este lege pentru toți și când nimeni nu e mai presus de ea. Noi am făcut astăzi curățenie, voi nu vă mai lăsați păcăliți! În 9 iunie, știți ce aveți de făcut!”

17 comentarii

 • Asa respecta pesedistii bistritenii , pun viata pietonilor si a soferilor in pericol Minte putina ,prostie multa ! De unde provin banii de atata reclama agresiva?

  43
  21
 • Bine ar fi să se intereseze cineva și cine a platit pentru ele din ce bani și cât au costat. Altfel, democratie, incompatibilitați, integritate sunt vorbe goale în Romania.
  Nimeni nu are bani să plătească pentru așa ceva din salariu și nici o firmă nu donează pentru asa ceva din bani curați. Asta ține de domeniul evidenței! Trăim cum trăim pentru că acceptăm așa ceva și am ajuns să ne impăcăm cu minciuna și necinstea și să le considerăm noua normalitate.

  47
  16
 • Și dacă o să câstige Lazany primăria ce o sa-l mai pupe in kour poliția locală…O să motiveze că i-a pus Turc și ca i-a folosit in lupta politică.De șantierele care ani de zile nu au avut nici cele mai elementare norme de siguranța si protectie ,habar n-au avut atârnătorii .

  32
  10
  • Corect, sunt cel putin 2 cazuri în care unii si-au rupt picioarele plimbându-se prin „Singapore”…..
   Atunci nu s-au sesizat interlopii.

   28
   3
  • E pe mâini bune Bistrița cu PSD, fix ca legatul cu sârmă la îmbinarea metalică. „Colierul de Turda” – PSD, marcă înregistrată. Megalomania, opulența, banii nechibzuiți fără număr, duce PSD la panouri de 7m înălțime. Faceți măi un singur panou cât Heniu cu Radu Moldovan ca să-l voteze și în județele vecine😀.

   25
   28
 • Sloganul candidatului Lozony sună perfect pentru partidul pe care-l reprezintă.
  ”Sunteți pe mâni bune”.
  Au ăștia o mână de n-ai văzut .
  Te fac din prima.
  Asta are, asta n-are, asta e câștigătoare !

  7
  10
 • Ceacanăul n-o muritu patru ani s-o hodinitu!, corect e ‘Colier de Câmpia Turzii’ …săraca Rodica, o să-i toace ăsta la bani, diferenţa între el şi Radu Moldovan e exact ca între un muşuroi şi Heniu.

  9
  5
 • Ce nu pricep, daca era bun omul la spital, de ce naiba nu l-au lasat in pace acolo?
  Nu au fost in stare sa gaseasca un candidat mai acatarii si hop l-au scos pe Lazany din joben.
  Oricum, toate partidele politice fac acelasi lucru, cand au un om cat de cat bun pe o anumita pozitie musai sa il puna in alta fara nicio treaba cu abilitatile lui, pozitie in care in cele mai multe cazuri acesti oameni dau chix. In loc sa ii lase in pace unde sunt buni sa performeze acolo unde se pricep. La fel au facut si cu Ciuca, in loc sa il puna la aparare ministru ca are cat de cat habar cu ce se mananca armata, l-au facut prim-ministru si la aparare au pus un nene care nici macar nu are habar cum se tine o pusca. Asta in conditiile unui razboi la garanita!

  Boala politicii romanesti care se pare ca nu are leac.

  17
  5
 • a început ”s-a terminat cu șmecheria! vorbe nu fapte!”
  lipsa prostacilor PSD spune multe..e liniște azi..punctajele se refac 🙂
  Common Low conduceai detașat..ce-ai pățit?

  3
  10
  • bai io cred ca va lasa pe voi sa va prosternati in fata celor care au promis is n-au facut nimic…nici Singapore, nici Oradea, nici nimic. numai vom face si vom filozofa si von cumpara 3 case in centru vechi pe consilieri sa nu se prinda lumea si din astea…..

   10
   3
  • @Cosmin
   bine Cosmin Andron 🙂 ești eligibil pt. un post de consilier trompetist!
   nu ”m-am prins” cum nu s-a prins nici gazonul pe Bulevardul Republicii

 • P3, P3, un mușuroi e prea mic să-l pupi în fundătură, dar ”Mărețul Heniu” (Everestul politicii locale) merge, te străduiești ! Bravo , sunt mândru că sunt contemporan cu tine. Și că sunt român, desigur .

 • Nu am nici un fel de tangenta cu politicul ,darmite cu PSD, dar argumentele sunt nule ce ati adus pt inlaturarea afisilui! Nu trebuie sa mergem doar 50-100m la capatul celalalt ( intersectia C Moldovei – Avram Iancu – G G Balan) aceas structura metalica doar cu reclama Kikk, acesta nu este pericol? M- am uitat atent, nu-i legat cu sarma ci cu sfoara, nici macar saci nu sunt pusr sa nu se rastoarne! Daca vrem sa fim corecti atunci sa fim pana la capat nu doar unde vrem noi. Parerea mea ca O deranja mai mult pe doamna Dobranis acel afis ! Atentie sunt apolitic ! Nu ma cumparat! Vreau doar dreptate!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS