Actualitate

Trei persoane arestate în urma unor percheziții. Ce au descoperit polițiștii

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 26 septembrie de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au fost descoperite și ridicate o cultură de canabis outdoor, de aproximativ 10 kilograme masă verde, peste 400 de grame de fragmente vegetale, metamfetamină, telefoane mobile, cântare de mare precizie, precum și alte mijloace de probă.

La data de 26 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea a trei persoane, pentru 24 de ore.

La data de 27 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 de zile, informează Polșiția și DIICOT.

Reamintim că, la data de 26 septembrie, s-au făcut șase percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița și pe raza județului Bistrița-Năsăud, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, o persoană bănuită, cu sprijinul altor trei, a comercializat, în mod repetat, 3-CMC (drog de mare risc).

1 comentariu

  • Felicitări poliției și diicot-piticot care dacă data trecută au depistat 6 fire de canabis, acum au găsit o tufă întreagă ! Hei! NU E PUȚIN LUCRU!
    Încă o dată felicitări domnilor și la cât mai multe capturi! Câte o să mai apucați că vă vine pensia specială la 45 de ani.

    9
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.