Social

Trei persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 17, la Șintereag

(FOTO) Pompierii militari din cadrul Gărzii Beclean si un echipaj SAJ au intervenit pe DN 17, la ieșirea din Șintereag, unde o mașină s-a răsturnat. În urma accidentului, trei persoane din Beclean au ajuns la spital.

În accident au fost implicate cinci persoane, trei femei și doi bărbați. La UPU SMURD Bistrița au fost transportate trei victime, o femeie în vârstă de 53 de ani cu traumatism cranio-cerebral, o fată în vârstă de 14 ani și în bărbat de 54 de ani, aceștia din urmă prezentând contuzii. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital, informează ISU BN.

”Pe Drumul Național 17, la ieșire din localitatea Șintereag înspre Bistrița, un autoturism condus de o femeie de 42 de ani din Beclean a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de pe partea stângă a sensului de mers. În urma accidentului, trei pasageri din autoturism, respectiv o femeie de 53 de ani, o minoră de 14 ani și un bărbat de 54 de ani, toți din Beclean, au fost răniți, fiind ulterior transportați la spital. Conducătoarea autoturismului a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: IPJ BN

3 comentarii

  • Despre accidentul de pe 1 Decembrie din 10.12.2021 orele 23.00 nu a aflat inca nimeni? Sau e subiect TABU! Au fost distruse cel putin 2 autoturisme .. la distanta de 50-70 m unul de altul, un stalp de curent, si vreo 5 m de gard de la o casa si nu scrie nimeni absolut nimic. Scena accidentului s-a intins de dupa Sanovil pana vis a vis de Finante iar in aceasta sunt distruse cel putin 2 masini parcate, garduri, etc. …si totusi in presa nimic. Poate astazi?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS