Actualitate

IPJ BN: Trei posturi de ofițer scoase la concurs

Trei posturi de ofițer în Poliția bistrițeană au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, până în 13 septembrie 2018.

Persoanele care își doresc o carieră în poliție se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea celor 3 posturi de ofițer, scoase la concurs prin încadrare din sursă externă.

Astfel, dintre cele trei posturi: două sunt în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar unul în cadrul Serviciului Criminalistic (psiholog expertize și constatări tehnico-științifice).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, până la data de 13 septembrie 2018, între orele 10.00-14.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.  

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs 

2 comentarii

 • Posturi pentru criminalitate economica???? Sa ce??? Sa frece menta in birou???? Oricum pe valutisti si camatari nu-i combateti. Astia de 25 de ani tot la birou in decebal sunt zi de zi si voi vorbiti de criminalitate economica…. sunteti penibili tovarasi militieni

 • Politia Romana? Astia sunt sclavii PSDului.
  .
  Au luat atata M**E de la populatie in vara asta (cu mana pesedeului) ca ar trebui sa le spunem POSTA.
  .
  Posta PSD..
  .
  Eu unul nimi macar M**E nu le-as da la asta din Posta PSD..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.