Social

”Trenul lui Moș Crăciun” va circula și în Bistrița-Năsăud

”Trenul lui Moș Crăciun” va circula între 5 și 22 decembrie 2019 și în Bistrița-Năsăud pe ruta Bistrița Nord – Bistrița Bârgăului, anunță Interregional Călători.

”Am inițiat acest proiect în 2015 și am constatat că este unul atractiv, îndeosebi pentru scoli. Foarte mulți copii își doresc să se întâlnească cu Moșul altfel decât acasă sau la școală. În plus, e o oportunitate bună de a-i obișnui pe cei mici să călătorească cu trenul, în condiții civilizate și sigure, de a socializa și a-și face noi prieteni”, anunță compania.

Trenul lui Moș Crăciun care va circula în Bistrița-Năsăud are o capacitate de 140 de locuri pe scaune și spații largi în care copiii se pot desfășura în voie, ”făcându-și poze cu Moșul, mărturisindu-i dorințele și fredonând alături de el cântece specifice sărbătorilor de iarnă. Daca există solicitări, se poate suplimenta capacitatea de transport”.

Pentru copii și elevi prețul călătoriei este de 4.40 lei dus-întors, iar prețul biletului pentru un adult însoțitor este de 8.80 lei.

Trenul lui Moș Crăciun va circula de luni până duminică, plecarea fiind la ora 12.05.

Program casierie:

  • L-V: 07:00-19:00
  • S: 11:00-19:00
  • D: 15:00-19:00

Înscrierile la „Trenul lui Moș Crăciun” se fac pe bază de rezervare:
Casierie Bistrița 0738.885.

Etichete

3 comentarii

  • Bună ziua. Mă numesc Musca Emeșe, și as vrea sa știu dacă o persoană cu dizabilități poate urca în tren.Exista rampă sau e peronul mai înalt? Mulțumesc!

  • Sa va fie rușine ca nu va țineți de cuvânt! Am sunat azi 17.12 sa fac rezervare și mi-a zis doamna ca doar pt data de 18 ora 7:30 mai sunt locuri! Poi cum sa trezești un copil la ora aia doar ca să meargă cu trenul lui Mosu’?
    În postarea făcută de voi scrie corect ca în fiecare zi de luni pana duminica de la ora 12.05!
    Rușine ca le luați bucuria copiilor

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.