Actualitate Recomandări

Turc: Apel către toți liderii partidelor anti-PSD. Trebuie să găsim o soluție

”Fac un apel public către toți liderii partidelor anti-PSD pentru a ne așeza la masa negocierilor fără orgolii și fără idei preconcepute. Bistrițenii, sătui de batjocura PSD, vor să ne vadă lucrând și luptând împreună pentru binele municipiului și al județului. Discuțiile ar trebui să înceapă cât mai repede, important este să ne așezăm la masă și să discutăm, trebuie să oferim bistrițenilor o soluție pentru că realmente pentru că oamenii sunt dezgustați de ceea ce se întâmplă în oraș”, a declarat într-o conferință de presă Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud. El a menționat că la alegerile pentru Primăria Bistrița ar trebui susținut candidatul comun cel mai bine plasat în sondaje.

Ioan Turc a afirmat că ”planul lui Radu Moldovan, Ovidiu Crețu și Cristian Niculae de a demola stadionul a produs multă emoție negativă”: ”Îi asigur pe bistrițeni că stadionul va rămâne la locul lui. Din punctul meu de vedere, afacerea stadionul este una financiară, marca PSD, fără să aibă nimic de-a face cu interesele bistrițenilor. Balivernele legate de extinderea parcului sfidează bunul simț, atâta timp cât peste râu avem un parc gata creat de natură. Mai mult, tribuna a doua este construită pe piloni, în spatele ei e râpă, așa că suprafața de teren nu e atât de mare cât se spune. Amenajarea râului, a malurilor și a Pădurii Codrișor este rezolvarea corectă și asteptată de oameni pentru extinderea parcului. Apropo de comisia pentru cumpărat terenuri, cu care șefii PSD ne iau pe toți bistrițenii de proști: aveți grijă domnilor de la PSD, în timp ce căutați teren cu lupa prin parc să nu mai dați vreo autorizație de construcție pentru blocuri tot în parc, așa cum ați mai făcut-o”.

El a menționat că ”Stadionul ”Jean Pădureanu” este omologat UEFA și FIFA pentru meciuri internaționale. Instalația de nocturnă e nouă, instalația de încălzire de sub gazon e nouă, iar suprafața de joc este printre cele mai bune din țară. Problema infiltrațiilor poate fi rezolvată prin acoperirea tribunelor. Una peste alta, pentru a avea un stadion modern, în buricul orașului, avem mai mult de renovat decât de refăcut. Cel mai mai mare argument al stadionului este locația, faptul că oamenii pot veni la stadion pe jos este un mare avantaj. Orice oraș din lume își dorește acest lucru. Să se facă un nou stadion în Cocoș, nu ne opunem dar stadionul central va rămâne la locul lui. Spun acest lucru deoarece am convingerea că anul viitor alegerile locale vor fi câștigate de un reprezentant al forțelor anti-PSD”.

Ioan Turc a mai spus că ”o mostră a disprețului administrației” este răspunsul la interpelarea consilierului local PNL Mioara Seica, în legătură cu cheltuielile și veniturile pârtiei de schi pe sezonul 2018/2019: ”Primarul Crețu a venit în ședința CL de ieri cu o fițuică pe care erau trecute doar venturile. În timpul ședinței, primarul a trecut din pix la propriu și cheltuielile: 32.000 lei – curent electric și 875 de lei – lubrifianți și uleiuri. Așadar, gaura neagră numită pârtie de schi este profitabilă, din punctul lor de vedere. Unde sunt, totuși, cheltuielile reale, inclusiv cu personalul și cu mentenanța, domnilor de la PSD? Procedați la fel ca în cazul milionului de euro îngropat în Ștrandul Municipal, acolo unde nu s-a făcut aproape nimic față de anii 70, și al terenului de 2 hectare uitat pe centură la o firmă astăzi în faliment. Adică legea tăcerii, omerta”.

Secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, consilierul județean Ovidiu Florean, a declarat că îi solicită președintelui CJ să spună ce procese pe rol are instituția: ”Suntem județul cu cele mai multe procese pe rol din România. Prin intermediul Aquabis se fac tot felul de angajări, iar impactul se simte în prețul la apă. Suntem pe locul 17 pe țară la prețul apei potabile și pe 9 la prețul canalizării. În contextul în care Colibița este aproape, este nefiresc acest lucru”.

12 comentarii

 • Ești cam de râsul curcilor
  Ce faci dumneata in timpul programului la serviciul tău plătit cu 2500 de euro lunar?
  Critici oameni care muncesc, care își bat capul să facă ceva.
  Faptul că îți imaginezi ceva, in lungile pauze pe care ți le iei de la serviciul plătit cu 2500 de euro pe lună, nu înseamnă că și altii ar fi de acord cu aceste închipuiri.
  Eu spre exemplu vreau un parc mai mare, cred ca este de folos orașului mai mult decât o dărăpănătură de stadion.

 • Turc, incepe prin a face publică înțelegerea ta cu Radu Moldovan pentru a fi păstrat șef a unei instituții publice și plătit regește. Ia spune tu, bistrițenilor care e prețul pentru salariu, secretara și mașina de serviciu ?

 • D-le TURC raspund prezent. Vreau sa imi construiesc o casa P+M in Parc daca stadionul va fi demolat. Daca sustin aberatile pesedeului poate ca voi primi si hautorizatia.

  • Parca te legai de copaci Balane, cand s-a reabilitat parcul municipal. Acum iți trebuie casa in parc. Halal ecologist! Sa nu susții extinderea parcului!

  • Ce sa faceti cu autorizatia? Sa nu ziceti ca v-ati cumintit si nu mai construiti fara autorizatie! =))

 • Bine mai PORTOCALA ! Si acuma o sa iti fac o urare . Sa-ti dea Dumnezeu si tie o pensie speciala ca a mea. O sa vi in scurt timp sa ma rogi ca nu mai o vrei. OK ?In ce priveste contributia mea la ANAF si Primarie sa vi sa ma cauti sa iti arat chitantele trimestriale. Tu crezi ca stai de vorba cu un impostor ?Ei sunt la tine pe buletinul de vot pe care-l votezi fara discernamant.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS