Recomandări Social

Turist înțepat de albine în Munții Rodnei, ajutat de jandarmii montani

(FOTO) Un bărbat de 42 de ani care a fost înțepat de albine în timp ce se afla în zona Vârfului Roșu din Munții Rodnei a sunat la 112 și a primit ajutor din partea jandarmilor montani care au chemat un echipaj medical și l-au transportat până la baza muntelui unde a fost preluat de o ambulanță.

”În această după-amiază un bărbat a sunat la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgență 112  să anunțe faptul că a fost înțepat de un roi de albine. Bărbatul a început imediat să se simtă rău după ce a fost înțepat în buze și genunchi acuzând: dureri, mâncărimi, deficiențe respiratorii și umflarea zonelor înțepate.

Jandarmii montani Rodna au pornit înspre zona indicată și având în vedere situația semnalată,  au condus în zonă și un echipaj medical de pe ambulanță care să acorde îngrijiri de specialitate turistului.

Imediat ce s-au întâlnit cu acesta, i s-a administrat tratamentul adecvat, turistul fiind acum în afara oricărui pericol. Ulterior, barbatul de 42 de ani a fost transportat în siguranţă către baza muntelui, împreună cu echipajul de la ambulanță,  acesta urmând a fi internat până mâine. Acesta parcurgea traseul dinspre Vârful Roșu (2.113 m altitudine) spre cabana Diana”, arată Inspectoratul Județean de Jandarmi într-un comunicat.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS