Cultură

U2 nu mai vine la București

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că U2 nu va concerta pe noul Stadion Național în septembrie, așa cum dorise el, pentru că trupa britanică se află atunci la sfârșitul turneului din Africa de Sud și nu poate fi asigurat transportul pentru scena acesteia.

„Sunt la sfârșitul turneului pe care îl fac în Africa de Sud și ar fi însemnat un efort foarte mare. Îmi vorbeau cei care au negociat de 120 de tiruri ca să poată monta faimoasa scenă. Fără scenă, am pierde un spectacol complet”, a spus Oprescu.

Sorin Oprescu a precizat însă că o altă trupă celebră va concerta în București. „Avem o variantă de rezervă, dar nu o voi spune decât atunci când va fi gata stadionul. Dar absolut vom avea o trupă celebră. Asta pentru a arăta oamenilor că nu e doar pentru fotbal stadionul, ci și pentru evenimente”, a explicat el.

Primarul general al Bucureștiului, Sorin Oprescu, a declarat, pe 22 martie, că speră să poată organiza, în septembrie, un concert al formației U2 pe noul Stadion Național.

Potrivit directorului de investiții, existau discuții începute cu un promotor al trupei U2 însă acestea nu au fost finalizate, în acel moment „neexistând o certitudine în privința participării acestei trupe la inaugurarea oficială a stadionului”.

Anterior, pe 22 ianuarie, Sorin Oprescu a spus, referindu-se la Stadionul Național „Lia Manoliu”, că acesta ar trebui să fie gata până în vară. „Așa cum am promis, în martie-iunie așezăm gazonul, în 9 august joacă România cu Argentina, iar în septembrie vrem să producem un show de impact. Tratăm cu U2”, a precizat la acel moment primarul Capitalei.

sursa: mediafax.ro

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.