Social

Ultima creaţie a lui Maxim Dumitraş revoluţionează designul interior (FOTO)

Ultima creaţie a artistului plastic Maxim Dumitraş revoluţionează construcţiile interioare. Timp de trei săptămâni a lucrat la „bijuteria” pe care prietenii lui nici nu ştiu cum să o numească: sobă, şemineu, monument sau operă de artă. Când au văzut fotografiile, unii nici măcar nu şi-au mai găsit cuvintele.

„Undeva, în Bucureşti, o nouă bijuterie marca Maxim Dumitraş. Sobă-şemineu-monument-operă de artă… Perfect funcţională. După trei săptămâni de muncă”, a scris pe Facebook Florin Toma, redactor la revista „Viaţa românească”, care a ataşat şi mai multe fotografii.

„Incredibil de frumoasă! Felicitări!”, a scris Ioan Burlacu, „Frumoasă şi provocatoare!”, a adăugat Dalina Bădescu. „Frumoasă și caldă , două atribute feminine …chiar dacă este, „sobă ” !”, a comentat şi Suzana Fântânariu. „Mai corect: prea frumoasă pentru o sobă!”, a adăugat Ioan Burlacu. „Sau: artă şi căldură!”, a scris Gabriela Cristu. Nicolae Fleissig a spus doar atât: „BRAVO MAX !!!!!!!!!!!!”, iar Roxana Vlad a ţinut să remarce: „Absolut superbă! Maxim Dumitraş eşti genial! Felicitări!”.

Cel mai apreciat comentariu a fost al criticului de artă Pavel Şuşară: „Nasol, Max! Este singura sobă care se vinde cu casa bonus”.

Sursa foto: Facebook 

3 comentarii

  • Domnul Dumitraş a reuşit să facă ceea ce Uniunea Scriitorilor, Guvernul României si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud nu au reuşit.
    Satul de creatie al artistilor plastici din Dosul Gârciului înfiintat de domnia sa este funcțional, pe când Casa Scriitorilor de la Valea Vinului este o ruină.
    Vedeți de asta merg prost companiile de stat CFR, Tarom, Poşta Română etc., pentru că statul este cel mai prost administrator.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.