Actualitate Recomandări

”Bistrița verde”: Ultima zi în care mai puteți vota online

15 septembrie este ultima zi în care mai puteți vota online în cadrul concursului ”Bistrița verde” la toate cele trei secțiuni:

  • ”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”
  • ”Cel mai frumos balcon cu flori”
  • ”Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”

Pentru a putea participa la votul online trebuie să utilizați aplicația mobilă 𝑖𝑅𝑒𝑝𝑜𝑟𝑡 𝐵𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑡̦𝑎, care se poate descărca din App Store și Magazin Play.

După instalarea aplicației pe mobil, e necesar să vă creați un cont pe această platformă, să vă autentificați și să accesați secțiunea „Consultare publică”. Aici veți avea posibilitatea, începând din 1 septembrie 2022, să vă exprimați prin vot părerea cu privire la „cele mai frumoase…” din cadrul celor 3 secțiuni. Fiecare persoană poate vota o singură dată pentru fiecare secțiune.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Pentru fiecare secțiune sunt alocate trei premii:

 premiul I – 500 lei;

 premiul II – 250 lei;

 premiul III – 150 lei.

1 comentariu

  • Asta-i concursul lu peste prajit de pe vremea lui OTC cand canta DRUJBA primariei pe strazile Bistritei.
    In ultimele trei mandate ale fostului primar orasul nostru a pierdut peste 1.000 de copaci iar peste 450 locasuri de aliniament de pe toate strazile sunt acoperite de dale, asfalt sau contin cioate din taieri.
    Asta ca sa se stie ca de la Primarie nu veti avea ocazia sa primiti o statistica adevarata.
    Insa cel mai mare lucru benefic pentru soarta copacilor este faptul ca Primaria a cumparat anul trecut la initiativa mea un aparat TOMOGRAF ARBORICOL care va indica cu precizie starea de sanatate al copacilor maturi din oras si abia atunci sa se porneasca DRUJBA.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS