Cultură

Ultimul concert pe pietonal înainte de Crăciun: Georgiana Lobonț

Seria de concerte de colinde și obiceiuri de iarnă organizate de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița și desfășurate sub genericul ”Decembrie de poveste” se încheie vineri 22 decembrie.

De la ora 18.00, pe scena de pe pietonalul Liviu Rebreanu va urca Georgiana Lobonț pentru un concert de Crăciun.

Până atunci, marți 19 decembrie, de la ora 18.00, în Biserica Evanghelică va avea loc un concert de iarnă – colinde și cântece rituale, susținut de Ansamblul de muzică tradițională românească ”Icoane” al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ansamblu condus de cunoscutul interpret Ioan Bocșa. Intrarea este liberă.

În noaptea dintre ani, municipalitatea va organiza în centrul istoric tradiționalul spectacol de Revelion, cap de afiș urmând să fie trupa 3 Sud Est.

5 comentarii

  • Să vină, dar să cânte manele.
    Îmi place foarte mult cum cântă împreună cu Vali Vijelie , “Dă Doamne să nu mai mor” Hitul anului 2022, cu 41 milioane de vizualizări.

    2
    4
  • Indiferent ce cînta, ai să fie realiști amindoi au o voce minunata.Stiu să cinte ori-ce gen de muzica și oriunde se duc Sint iubiți și apreciați după adevăra valoare.Sa ne trăiască de acum încolo multi ani și totodată le doresc sărbători fericite.Oricine ii asculta, îi apreciază, le umple inimile de bucurie cu vocile lor unicate și ne fac să ne simțim români adevărați.Ma refer la Vali Vijelie ,la Georgiana Lobonț și la mulți alții.Cu stima și respect Taplea Mihai, Sacalaz, Timiș.V-am pupat.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.