Actualitate

Un avocat din Bistrița acuză magistrații și grefierii că se răzbună pe justițiabili

”Dacă nu au destule libere, magistrații și grefierii se răzbună pe justițiabili”, scrie pe Facebook avocatul Tibor Kocsis care a primit, într-o singură zi zeci de comunicări de la Tribunalul Bistrița-Năsăud. Înfuriat, el amintește că magistrații și grefierii au ținut-o tot anul în proteste.

”Daca nu au destule libere, magistrații și grefierii se răzbună pe justițiabili. Doar într-o singură zi au comunicat peste 78 de plicuri (cauze diferite), să-și pregatească cheful de Revelion și să-i poti sorcovii cu urări noi pentru 2024. Tot anul erau în proteste. Acum, hopa-hopa, muncesc”, a scris Tibor Kocsis pe Facebook.

8 comentarii

 • Ce bine își face reclama domnul avocat. Ce bine că nu ne permite Codul deontologic sa ne exprimam opiniile fata de celelalte profesii juridice (adică fata de colegi), că altfel am face și noi reclama unora. Sărbători fericite!

  26
  40
 • Poate codul deontologic vă frânează elanul de muncă. Termenele se dau din 3 în 3 luni și când vine sorocul, hopa … pensia

  34
  9
 • Mandea să pună mâna și să deslușească cele plicuri, că de-aia ia banii oamenilor.
  Și să lase văicăreala.
  Dacă nu le primește, de ce nu le primește, dacă primește – de ce așa multe.
  Să ia câte poate duce, nu să încurce lumea cu ce nu poate.
  Și să nu pozeze în victima , ioi-tulay, sugerând ce nu-i adevărat. !

  28
  17
 • Justitia din romania este o batjocura…. taraganarea cazurilor, verdictele se dau politic… deci ce justitie avem???? Ar trebui desfintata.

  43
  10
 • Domnule avocat, nu vă pune nimeni să angajați mai multe cauze decât puteți gestiona. Luați mai puțini clienți și practicați onorarii suficient de mari încât să le puteți asigura servicii de calitate. Dacă aveți atâtea dosare, cât timp alocați fiecăruia? Sau plicurile le-ați păstrat numai pentru a vă face reclamă pe Facebook, că oricum nu le deschideți?

  33
  16
 • Domnu avocat are o părere mai bună despre el decât multă lume și crede și că-i cea adevărată.
  Imaginea din oglindă nu-i tot una cu cea reală și vedem asta zilnic, la bărbierit.

  24
  12
 • O mâna de oameni in județ, aproximativ 200, frumos va mai respectați!
  Răutatea și invidia, mațu pestriț, caracterizează pe unii!
  Dar oricum pasarea malai visează!

  3
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.