Social

Un bărbat care a muncit în Spania și-a ridicat la Feldru o casă în stil tradițional

Un bărbat care a muncit 11 ani în Spania, s-a întors acasă, la Feldru, unde și-a construit o casă în stil tradițional pe care a denumit-o ”Cuibul cu trufe”.

Casa cu un etaj și trei dormitoare se află pe Valea Târgului, iar fostul primar al comunei Feldru, Ștefan Sîngeorzan, i-a trecut pragul și a prezentat-o într-un filmuleț postat pe Facebook.

”Mă aflu pe Valea Târgului, la Perju, la căsuța lui Gabi Iloaie care a pus aici tare mult suflet. De trei ani muncește, tot a făcut prin forțe proprii, cu materiale din zonă. Are și o baltă cu pește, un ciubăr, o ciupercă mai rustică. În târnaț are și un podișor, lăițerul, are o plantație de alun, își face și un solar”, a spus Ștefan Sîngeorzan în filmare.

La etaj, clădirea are trei dormitoare, toate amenajate în stil tradițional. ”Totul e rustic sau, cum îi place lui să spună, organic. O bucată de lemn o găsit-o pe lângă râu, alta are 100 de ani, luată de pe lângă Someș, băcătăria e făcută tot de el dintr-un nuc de 45 de ani, tăiat în urmă cu 5 ani ca să se usuce. Totul e făcut cu gust”, a spus Ștefan Sîngeorzan.

4 comentarii

 • Mulțumim frumos pentru promovare, doamna profesoară. E cu adevărat ceva de vis, totul, totul este tradițional, construit cu materiale recondiționate din zonă, unde a pus multă muncă, dar și muuult, mult suflet. Acolo, la 5 km de comună, se poate ajunge cu orice mașină, drumul fiind asfaltat, iar de la drum 200 de metri, într-o zonă mirifică. Trufele, păstrăvul, dar și mâncărurile tradiționale nu lipsesc. A, e o locație mai deosebită, nu e deschisă comerțului, dar poate fi închiriată de două, trei familii, sau câteva persoane, deja au făcut-o turiști din India, Australia, Canada… Cu permisiunea dumneavoastră și-a proprietarului, pun și numărul de telefon 0762 938 906 Gabi Iloaie, sau o găsiți cu denumirea Cuibul Trufelor, pe facebook, ori Cuibul cu Trufe pe alte rețele sociale. Exclus celor care nu iubesc natura, curățenia și sunt certați cu bunul simț. O zi minunată tuturor.

  24
  8
  • Cat costa inchirierea ca despre asta e in realitate vorba… Observatie: spuneti-i sa scoata fotografia aia furata de pe net cu „Feldru , un sat de granita..” etc. Traiesc in SUA de peste 20 de ani, aceea e o fotogafie din SUA, plagiata.

 • Bravo băieți, așa se fac lucrurile frumoase 👍🏻… până și Jamón-ul e cel cu unghiile negre, țâță de mâță 😉

  9
  5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS