Actualitate

Un bistrițean a returnat un portofel cu bani și acte uitat într-un cărucior la supermarket

Un bărbat de 32 de ani care a predat la Poliție un portofel cu bani, carduri și acte pe care l-a găsit în căruciorul pentru cumpărături de la un supermarket i-a înseninat ziua unui bistrițean de 74 de ani care l-a uitat acolo.

”Într-un cărucior pentru cumpărături, din parcarea unui supermarchet, bistrițeanul de 32 de ani a găsit un portofel în care se aflau mai multe carduri, documente, dar și suma de 2.350 de lei. L-a dus la Poliția Municipiului Bistrița, iar polițiștii i-au mulțumit și l-au anunțat cu bucurie pe proprietar, un bistrițean de 74 de ani, că este un norocos.

Îi mulțumim lui Ionel-Lucian și ne dorim să cunoaștem cât mai multe persoane care să acționeze exact ca el într-o situație similară!”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean printr-un comunicat în care a reamintit cum trebuie avut grijă de bunurile personale:

 • Să păstrați întotdeauna geanta sau poșeta astfel încât să aveți permanent contact vizual, în partea din față a corpului și închisă.
 • Să purtați portofelul sau banii într-un buzunar interior al vestimentației, în partea din faţă, cât mai aproape de corp! Niciodată în buzunarul din spate al pantalonilor, niciodată în căruciorul de cumpărături!
 • Evitaţi să aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar, iar atunci când achitaţi cumpărăturile, nu scoateţi toată suma de bani, ci numai necesarul plăţii contravalorii acestora!
 • Atunci când efectuaţi plata cu cardul, tastaţi codul PIN cu discreţie, pentru a nu fi observat de cei din jur!

”Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unei înscenări a unui hoţ”, a mai transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6 comentarii

 • Ce om normal la cap umbla cu 2350 de lei in portofel? In lumea civilizata rar vezi pe cineva cu o bancnota de 50 sau 100 Euro/$ in portmoneu.

  • N-am sa ma stradui sa te conving cat de limitat esti! Scriu pentru altii care pot intelege: economia subterana a fost evaluata pentru anul 2019 la 44 de miliarde de euro. Poti plati cat vrei si unde vrei dar o poti face elegant cu cardul, nu e nevoie sa umbli cu purcoiul de bani dupa tine precum valutistii.

  • cine mai stie ce are acasa!
   poate mai sigur in cos la kaufland decat acasa in dulap!
   tu ai nevasta sa stii?
   nooooo!!!!
   insoara-te sa vezi atunci!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS