Actualitate

Un centru de fitness din Bistrița își suspendă activitatea. Sfaturi pentru cei ce vor să rămână în formă

Un centru de fitness din Bistrița a decis ca, începând de miercuri, să își suspende activitatea până în 22 martie, atât la clase, cât și la privat, dar cei care vor să rămână în formă au primit câteva sfaturi.

”Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm. În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în zona noastră (avem deja trei cazuri suspecte dee Covid 19 la acest moment), începând de mâine, miercuri 11 martie, până duminică 22 martie, centrul de fitness New Art of Body Gym își suspendă toate activitățile atât la clase cât și la privat și ne vom conforma recomandărilor oficiale. Beneficiarii programelor noastre vor primi pe grupurile private detalii și programe de antrenament la domiciliu pentru a rămâne în formă.

Prietenii noștri pot urmări modele de antrenament pe pagina New Art of Body Gym și pe paginile instructorilor noștri.

În această perioadă recomandăm clienților noștri:

  • să țină cont de recomandările difuzate în mass-media;
  • să se deplaseze cât mai puțin în locații aglomerate;
  • să evite întâlnirile de grup sau cele cu persoanele care vin din străinătate pentru o perioadă de timp de cel puțin 14 zile, indiferent de unde vin și indiferent de gradul de rudenie;
  • să se hidrateze și să se hrănească normal să nu facă excese dar nici „să nu facă foame”;Surplusul de alimente poate afecta sănătatea într-un anumit fel iar foamea poate scădea imunitatea. Așadar, cumpătare fără excese.
  • să aibă în alimentație produse care conțin toată gama de vitamine și minerale în special C, D3 și Zn. Recomandăm sfatul medicului!
  • să valorifice timpul liber alături de cei dragi;Hai, cu puțină atenție o să trecem noi cumva și peste asta!Important e dacă vom și învăța ceva din toate acestea!”, a scris Virgil Rus, managerul centrului și totodată antrenor pe Facebook.
https://www.facebook.com/virgil.rus/posts/10158544166445992

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.