Social

Un copac inteligent a fost montat în spațiul de joacă de la Figa

Un copac inteligent a fost instalat la spațiul de joacă amenajat pe 1 hectar, la Băile Figa, anunță primarul Nicolae Moldovan, pe Facebook.

Spațiul de joacă, amenajat lângă Centrul Legacy, va fi unul dintre cele mai moderne din țară și va fi dotat cu echipamente de ultimă generație.

13 comentarii

 • Un copac inteligent cu un Primar inteligent intrece Bistrita la multe capitole.
  Si cand te gandesti ca la doi pasi la Slatinita si bistritenii pot repeta figura cu bai sarate si amenajari civilizate, insa noi visam la blide zburatoare.

  20
  13
  • No domnule Balan, gata cu felicitari administratiei si primarului Ioan Turc? Pai chiar ati crezut toate minciunile acestor incompetenti?

   28
   3
  • Primarul ,,de Bistrita” va face probabil demersuri sa aiba si el un consilier precum ,,ion” a lui Ciuca.Liberalii si au dat seama ca e mai bine sa i conduca un robot-holograma.La fel ar trebui sa faca si la primaria Bistrita.Sa i inlocuiasca consilierii la Turc cu niste holograme ca astia nu multiplica exponential tampeniile, precum consilerii umani.Singura problema e ca robotu lui Ciuca s a interesat deja daca poate primi si el pensie speciala cumulata cu salariu. La primarie probabil ,,ionii” lui Turc vor avea pretentii de timp liber si sporuri.Dar oricum va fi mai bine cand copiile vor lua decizii in locul originalelor.Cel mai nasol va fi ca va trece mult timp pana o sa reuseasca tehnologia sa fabrice unul precum vicele.La el e mai dificil.

   11
   1
 • Super tare!
  Dl. primar Moldovan nu pleacă urechea la gura opoziției din Beclean. Și bine face! Când vezi cu ce idei vine opoziția și mai ales cu zero proiecte ar fi și risipă de timp.
  Opoziția din Beclean este “Zarvă Mare” și atât.

  11
  6
 • Asa cum i-am scris primarului bistrițean Turc de la PNL, tot așa o sa-i scriu si primarului PSD de la Beclean, Nicolae Moldovsn.
  Puneți aceste informații pe pagina PRIMARIEI, nu pe pagina personală. Aceste realizări/de multe ori găuri negre sunt realizarea unei INSTITUTIi, realizarea unei ECHIPE, realizarea este rezultatul cooperării consilierilor locali din PARTIDE DIFERITE.
  Acest cult al personalității trebuie sa inceteze.
  Instituția (Primăria) este mai importantă decât omul (primarul).

  32
  4
 • OK! Sunt bune si noutatile edilitare! Sa nu uitam ca toate se fac din bani publici si votate in Consiliul Orasenesc! Revin cu o problema mai veche(6-7 ani), de cand am solicitat Primariei Beclean infiintarea unui cabinet stomatologic scolar! Este o investitie rezonabila , necesara, numarul de copii,adolescenti, intre 3 si 18 ani,depasind bine cifra de 2000! Este singurul oras din BN ,care nu are un astfel de cabinet pentru tratamente gratuite ,destinat acestor copii! Pana si Prundu Bargaului si Lechinta ,au astfel de cabinete! Asadar,stimati consilieri,domnule Primar,ce mai asteptati? Cu respect,dr. MNPop pres,Col.Med.Stoma.BN

  30
  4
 • De preferat copacii naturali! si daca tot ii spatiu liber, natură, lasati copii fara internet, sa se bucure de natura. sunt prea dependenti de internet și tehnologie si din pacate nu intotdeauna cu rost. in rest, felicitari pentru tot ceea ce ati realizat la Figa!

  20
 • Foarte frumos! Felicitări! Poate mai rămâne oleacă de curent și pentru semafoarele din Beclean. La Bistrița…..avem struți inteligenți!

 • La Bistrita inca se doreste disparitia copacilor naturali din Piata Centrala si de pe Pietonal.
  Sa vedem atunci cati din marii iubitori de copaci care se declara aici pe acest online vor iesi in strada sa-i apere ?
  Sunt convins ca din tot orasul maxim trei cetateni se vor deranja la acest subiect.

  3
  4
  • In sfarsit te ai lamurit.Si stai sa vezi ca e inceputul doar.Dupa ce a inxeput inlocuirea copacilor naturali cu cei artificiali si lingaii naturali vor fi inlocuiti de roboti.

   4
   4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS