Social

Un fost premier al României, cu barca pe lacul de la Colibița

Un fost premier al României s-a plimbat cu barca, duminică, pe lacul de la Colibița la scurt timp după aici ce s-a prăbușit un avion de mici dimensiuni.

”Lacul Colibița și împrejurimile. Locuri de neuitat”, a scris pe Facebook Ludovic Orban care a postat pe Facebook trei fotografii. În două dintre ele apare singur, o dată lângă baraj și o dată în pantaloni scurți și cu un rucsac în spate având lacul în spate. În cea de-a treia fotografie, se află într-o barcă alături de o femeie, cel mai probabil soția sa.

Ludovic Orban care a deținut funcția de președinte al Partidului Național Liberal (17 iunie 2017 – 25 septembrie 2021) a fost cel de-al 68-lea prim-ministru al României.

El a condus Guvernul României în perioada 4 noiembrie 2019 – 7 decembrie 2020 (în guvernele Orban 1 și Orban 2). Guvernarea sa a fost marcată de pandemia de COVID-19 în România.

Etichete

10 comentarii

  • Agariciul asta a venit acum pe banii lui. Înainte candcera puoat în dis de Robertuț venea pe banii Sighiartailor.

  • Nerecunoscator primarul nostru…l a lasat pe mentor la ,,oala” de la munte in loc sa il ia cu el la turul cramelor moldovenesti.Daca gaseau rezerva lui Basaul …

  • Se pare că plimbatul cu barca este unul din hobby-urile oamenilor politici. A rămas de pomină premierul Victor Ponta când, în timpul inundatiilor din aprilie, 2014 a fost surprins plimbându-se cu barca trasă de pompieri prin localitatea inundată Teiu, din judeţul Teleorman. In barca seafla printre altii și Doina Pană, şefa de la ministerul apelor și pădurilor, pe care Victor Ponta a interogat-o pe un ton bădărănesc: „Ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”
    Cel putin în cazul lui Ludovic Orban, plimbatul cu barca pe lacul Colibiţa în compania soţiei sale având ca scop petrecerea în mod plăcut si util a timpului liber, se încadrează la turismul de agrement si nu este o „lovitură de imagine” ca în cazul lui Ponta.

    • Măcar Ponta a fost acolo la inundații! Spre deosebire de puturosul Werner care nu a fost interesat de subiect.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS