Social

Un hipermaket dublează valoarea tichetului primit de la automatul de reciclare

Cei care duc PET-uri, ambalaje din sticlă și doze de aluminiu la automatele de reciclare din parcările magazinelor Kaufland primesc, până duminică, un voucher cu aceeași valoare ca și tichetul valoric obținut. Vor putea folosi suma la cumpărături.

”Săptămâna aceasta, vino cu ambalajelela aparatele de colectare Kaufland. În perioada 6-12 mai, folosește la cumpărături bonul valoric obținut și nu uita să scanezi Kaufland Card.

Vei primi în Kaufland Card un voucher de aceeași valoare cu ticketul folosit pe care îl poți utiliza la următoarele cumpărături.

Cuponul de reducere se alocă începând cu data de 23.05.2024 și este egal cu contravaloarea tuturor tichetelor de ambalaje folosite în magazin în perioada 6-12.05.2024 în limita a 50 lei/utilizator Kaufland Card. Perioada campaniei 6-12.05.2024”, a transmis compania printr-un comunicat.

În parcările magazinelor se găsesc aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri); sticlă; doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Pentru a fi acceptate de aparat, recipientele introduse trebuie să fie goale, cât mai curate și nedeteriorate.

Etichete

10 comentarii

 • Corect era să fie în prețul produsului cei 50 bănuți nu să dau eu in plus față de prețul de cumpărare.
  Deoarece orice ambalaj are o anumită valoare la punerea pe piață.
  Noi acuma facem recuperarea pe banii noștri și mai și pierdem timp pentru recuperarea celor 50 bănuți ca la final cineva ,,grup de băieții deștepți să aibă materie primă Gratis pe care fac milioane de euro,,asta e România ❗

  58
  9
  • N-ai inteles mai nimic… tu ai inteles doar ca unii băieți deștepți o să facă bani buni pe efortul nostru, asta da e adevărat! Până acuma îi costa și pe ei să selecteze, să spele, dar oricum făceau bani, costul ambalajului oricum era inclus în prețul produsului!!!
   Și acum tot acolo e! Doar nu a scăzut la nimic prețul cu 50 bani… același preț a crescut fix cu cei 50 bani.
   Ideea e mascata de faptul ca nu se vor mai arunca ambalajele astea aiurea in natura.
   Atâta tot.
   Dar clar ca șmecherii și statul o să câștige mult mai ușor ca înainte enorm de mulți bani!!!

   20
   5
  • Dar nu e același lucru? Nu e totuna dacă un suc costă 10 lei cu ambalajul inclus sau 9,50 lei + ambalajul 0,50 lei? Și până acum plăteai ambalajul, doar că nu puteai recupera nimic din costul lui. Acum se pot recupera 0,5 lei.

   12
   2
 • iaeste o konshpiratie modiala k kand am fost eo la kaufand nu maera nimik da ashtia fak bani nu k noi la lioni

  3
  14
  • Oare cu cine ai făcut gramatică, cu femeia de serviciu ?
   Înainte să faci comentarii, învață să scrii românește.

  • Cum adică „VREM să dispară”? Ai personalitate multiplă? Sau te referi la sutele de nickuri sub care scrii? (scri, să înțelegi și tu). Vorbește doar în numele tău. Plus că nu înțeleg cu ce te deranjează, nu te obligă nimeni să predai pet-urile. Și până la SGR se plătea ambalajul, doar că îl aruncai. Acum ai posibilitatea să recuperezi 50 de bani/pet. Nu e obligatoriu, poți să le arunci în continuare!

   21
   4
 • Conceptul de ecologie și protecție a mediului este destul de complicat.
  Nu toată lumea îl înțelege sau este dispusă să îl înțeleagă.
  Pentru nemulțumiți probabil este normal ca la marginea localităților sau pe malul râurilor să nu poți calcă de deșeuri (preturi, conserve, sticle, pungi de tot felul).
  La o ieșire la grătar, la pescuit sau cu cortul să trebuiască mai întâi să faci curat și apoi să te așezi nu este ok!
  Ieșiți la o plimbare prin pădurile din preajma orașelor sau la alergare, o tură cu bicicletele și să vedeți câte sute și sute de lei își fac veacul pe acolo.
  Dacă sistemul era implementat acum 10-15 ani altfel ar fi stat lucrurile.
  Vă mai amintiți în urmă cu cel puțin un deceniu de un ministru al mediului, o doamnă cu parul vâlvoi și lung promitea rezolvarea în 3 luni a problemei gropilor de gunoi neconforme și a colectării selective a deşeurilor…și noi, inclusiv cei care vor să scrie la singular, românii, am plătit zilmic sute de mii de euro sancțiuni pentru că unii nu și-au făcut treaba?
  Infringement se cheamă (a se caută în dicționar online cu acces de pe tel.)
  Vă amintiți de imbulzeli, cozi la puținele aparate de preluat preturi, sticle, doze din fața marketurilor acum un an?

  7
  1
 • Ideea e buna, executia e defectuoasa. Automate din astea de reciclare trebuiau puse in mai multe locuri inclusiv in mediul rural. Comerciantii care primesc ambalajele trebuiau stimulati, ca nu-ti face nimeni munca voluntara.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.