La dineul de săptămâna viitoare va participa şi ÎPS Andrei Andreicuţ – Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului.
Un dineu caritabil similar a avut loc în 20 septembrie 2012. Tot în beneficiul Centrului de Tineret ”Pr. prof. Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi s-au desfăşurat şi două spectacole caritabile intitulate ”Dă Doamne la lume bine!”, în 6 noiembrie 2012 şi 31 octombrie 2013.
Acest proiect este realizat de către Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Piatra de temelie a Centrului Misionar pentru Tineret ”Preot profesor Ioan Bunea” de la Sîngeorz-Băi a fost pusă în 26 aprilie 2012 de către ÎPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei. În prezent, construcţia este ridicată până la nivelul acoperişului şi se doreşte ca până la sfârşitul acestui an să se realizeze acoperirea imobilului, iar în toamna viitoare să fie organizată prima tabără. Centrul va dispune de 64 de locuri de cazare, sală de mese, birou administrativ, sală multifuncţională, bibliotecă şi teren de sport. Coordonatorul proiectului este pr. prof. Tudor Mudure.
Foto: arhivă
Iara nesatuii astia???????? in loc sa faca ceva pt. tara asta distrusa.. ospatarul si securistul se lafaie pe la sindrofii, dineuri, si alte hramuri, ca abia se pot sui dupa aia in masinile lor luxoase.. Cata aroganta si sfidara fata de amaratii din judetul asta.. Numai luna trecuta 800 (OPT SUTE) de tineri absolventi de liceu an ingrosat randurile somerilor. Ce face OSPATARUL?????? Dineuri…. cu inalt-prea-turnatorul ionica…
da GOGU, si inca la Metropolis , ca doar nu dau ei banii din buzunarul lor. asta e lumea in care traim.
oameni buni,trebuie sa iesim in strada….
Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar cred ca deja se intrece masura cu aceste „starngere de fonduri” si mese caritabile. Chiar nu mi se pare normal ca preotimea sa umble din crasma in crasma cand sunt multe alte mijloace, MAI ORTODOXE de care se poate sluji biserica si care observam ca aduc venituri bune.
E datoria crestinului ortodox sa ajute biserica.iar daca nu o face,macar sa nu arunce cu noroi in slujitorii ei.Nu stiu de ce va plangeti atata…Este tipic pentru unii romani sa fie carcotasi de meserie!Sunt centre de acest gen pe care le fac neoprotestantii din zeciuiala adeptilor acelui cult si nu ii vedeti plangandu-se atata!Daca BOR face ceva,nu e bine,ca strange fonduri prea des,daca nu face iarasi e gresit! Cititi din nou titlul articolului si vedeti ca este dineu caritabil,adica se va constriu un centru pentru tineret,o tabara crestina!Dumnezeu sa ne ajute la toti!
Nutule iesi cine te opreste!
Da, felicitări organizatorilor! Fiecare dintre cei prezenți contribuie cu câteva sute de RONI, din propriul buzunar, pentru un proiect de care se vor bucura mulți! Asemenea acțiuni merită făcute!
gunaoiele astea din BOR o facut si la Cluj un „stabiliment” de ingrijire a bolnavilor. Auziti aici: o costat cca. 1 milion de euro, bani veniti de la guvern, CJ si primaria cluj. Are 3 medici… cativa asistenti.. in total vro 30 de angajati… Si acum BOMBA: are 20 DE PATURI :))))))))))))))))))))))) 20 de paturi de LUX pe care sa isi hodineasca moastele batranii BOR… in conditii de lux. Bravo prostime!!!!!!!!! Sa vad io cati oameni amarati de la tara o sa ajunga sa primeasca asistenta la spitalul de LUX al BOR – SFANTU NECTARIE – din Cluj
Asta vor sa faca si in Sîngeorz-Băi, o sazatoare de LUX pt. nepotii popilor, pe banii oamenilor si institutiilor din judet!
Gogule, plateste-ti zeciuiala (daca asta ai ales) si taci din gura!
Costurile Centrului de Îngiriji Paliative Sfântul Nectarie au ajuns la aproximativ 4 milioane de lei, bani proveniţi din donații, sponsorizări, respectiv din partea autorităților locale și centrale.
Personalul este constituit din trei medici, patru asistente medicale, şase infirmiere, asistenţi sociali, preot, psiholog, bucătar, personal administrativ. În cadrul aşezământului lucrează şi mai multe măicuţe. Aşezământul dispune de 20 de paturi pentru bolnavi, două camere cu câte două paturi pentru aparţinători, grupuri sociale, ambulatoriu de specialitate, centru de zi, paraclis, spaţii administrative. Pacienţii beneficiază de tratament medical dar şi de consilierea spirituală şi psihologică. De consiliere pot avea parte și familiile bolnavilor.
FOARTE TAAAAREEEEEEE! 20 DE PATURI la 1 milion de euro si vro 30 de angajati :))))))))))))))))))))))))))