Actualitate Social

Un poliţist a folosit gaze lacrimogene ca să aplaneze un scandal iscat în Piaţa Decebal

Un poliţist de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a folosit, vineri seara, un spray cu gaze lacrimogene ca să aplaneze un scandal iscat într-o piaţă din oraş.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii sâmbătă de purtătorul de cuvânt al IJP Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, vineri seara un poliţist şi un jandarm au fost trimişi în Piaţa Decebal din Bistriţa să aplaneze un conflict între mai multe persoane.

Potrivit sursei citate, în momentul în care poliţistul şi jandarmul legitimau persoanele implicate în conflict, una dintre acestea a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care poliţistul i-a solicitat să îl însoţească la sediul unităţii, pentru a fi identificată.

“În timpul deplasării către autoturismul de serviciu, mai mulţi cunoscuţi ai bărbatului i-au înconjurat pe acesta şi pe poliţist pe care l-au împiedicat astfel să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu. Persoanele respective au avut o atitudine recalcitrantă, tulburând ordinea şi liniştea publică. Ca urmare, poliţistulul a utilizat spray-ul iritant-lacrimogen din dotare pe direcţia bărbatului care iniţial refuzase să se legitimeze”, a spus Gorgan.

Potrivit sursei citate, cei implicaţi în scandal au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Ei vor fi cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS