Actualitate

Un poliţist din Sîngeorz-Băi s-a sinucis cu arma din dotare. Unde a fost găsit de colegii lui

Un bărbat de 53 de ani, poliţist la investigaţii criminale în oraşul Sîngeorz-Băi, a fost găsit mort, miercuri, după ce s-a împuşcat mortal cu arma din dotare. Bărbatul nu era în timpul serviciului, îşi luase o zi liberă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a început o anchetă în acest caz.

Potrivit unor surse Timp Online, poliţistul se numea Gavrilă Fontul şi era agent şef principal la compartimentul de investigaţii criminale al Poliţiei Sîngeorz-Băi. Lucra de mulţi ani în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud şi era considerat un om cu multă experienţă. El deţinea cel mai avansat grad pe care îl pot atinge agenţii de poliţie. Se pare însă că problemele de ordin personal l-au copleşit în ultima perioadă după ce soţia sa s-a îmbolnăvit grav, iar familia a trebuit să facă un împrumut ca să cumpere medicamente.

Conform surselor noastre, agentul şef principal s-ar fi sinucis în timp ce se afla în maşina Poliţiei Sîngeorz-Băi, parcată în garajul de lângă sediul acestei instituţii. A fost găsit în jurul orei 17.30 după ce, alarmată că nu ştie unde este, soţia sa a sunat la Poliţie.

Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ, Oana Andreica, a declarat pentru Timp Online: „Confirm faptul că poliţist din Sîngeorz-Băi s-a sinucis cu arma din dotare în cursul zilei de miercuri. Îşi luase o zi liberă, nu era în timpul serviciului. A fost testat psihologic de două ori anul acesta şi rezultatele testelor au fost bune. Nu cunoaştem cauzele pentru care s-a sinucis şi nu putem oferi detalii din anchetă. Nu a avut niciodată probleme. Se ocupă de investigarea cauzelor morţii procurorii criminalişti”.

Sinuciderea poliţistului nu are nicio legătură cu scandalul de corupţie care a trimis după gratii trei şefi din IPJ Bistriţa-Năsăud, au mai spus sursele noastre.

Condoleanţe familiei îndoliate!

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.