Actualitate

ISU, în doliu. Un salvator bistrițean a plecat la ceruri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a anunțat că un pompier bistrițean, ”un suflet plin de umanitate, a fost ales de Dumnezeu să se alăture îngerilor”: ”Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a plutonierului adjutant șef Mititean Marius Lazăr a venit în cursul serii trecute”.

”Un salvator bistrițean a plecat la ceruri! Drum lin către îngeri, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr! Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că dragul nostru camarad, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr a lăsat în urmă o soție și trei copii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.

Ne este nespus de greu să vorbim la timpul trecut despre acest om de o aleasă ţinută morală, care a slujit Arma Pompieri, cu dragoste și profesionalism, în cei aproximativ 15 ani de activitate. Colegul nostru, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr s-a născut la data de 07.06.1977, în municipiul Bistrița. Acesta și-a început cariera de pompier la 1 octombrie 2006, ca subofițer angajat din sursă externă, în prezent ocupând funcția de subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire. Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu.

Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace!”, este mesajul ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierul de 44 de ani a decedat din cauza Covid-19.

https://www.facebook.com/isubistrita/posts/3091773987711449
Etichete

5 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS