Cultură

Un spectacol ”Absolut!” cu Marcel Iureş, la Piatra Fântânele

În weekend-ul trecut, Tăşuleasa Social a găzduit spectacolul ”Absolut!”, susţinut de celebrul actor Marcel Iureş şi regizat de Alexandru Dabija. Printre invitaţi s-a numărat şi prozatorul maghiar Attila Bartis.

Evenimentul a avut loc sâmbătă seara la sediul Asociaţiei Tăşuleasa Social din localitatea Piatra Fântânele şi a fost organizat cu sprijinul voluntarilor Tăşuleasa Social.

Spectacolul ”Absolut! după Ivan Turbincă de Ion Creangă”, în regia lui Alexandru Dabija, a câştigat “Premiul pentru cel mai bun spectacol al unei companii independente” la ”Festivalul comediei româneşti – festCO, ediţia a X-a, 2012“.

De asemenea, Marcel Iureş a câştigat “Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal” la acelaşi festival pentru rolul Caţavencu din spectacolul “O scrisoare pierdută” de IL Caragiale, regia Alexandru Dabija, Teatrul de Comedie, şi pentru one-man show-ul din spectacolul “Absolut! după Ivan Turbincă de Ion Creangă“, regia Alexandru Dabija, Teatrul Act.

La Piatra Fântânele, cei 200 de spectatori au vizionat un film de animaţie despre activitatea Asociaţiei Tăşuleasa Social, realizat de voluntarul Paul Mureşan, cu vocea lui Marcel Iureş, informează organizatorii într-un comunicat.

Foto: Andrei Dăscălescu

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.