Social

Un transportator profesionist și un angajat al Ocolului Silvic Telciu, reținuți și apoi sub control judiciar

În urma probatoriului administrat într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de fals informatic, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au pus în aplicare două mandate de aducere, pe numele unor persoane din comuna Telciu bănuite de comiterea faptei. După audieri, față de aceștia, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Din investigațiile efectuate de polițiștii specializați în investigarea delictelor silvice a reieșit faptul că, la data de 13 septembrie a.c., un bărbat de 46 de ani din Telcișor, care avea calitatea de transportator profesionist, ar fi transportat aproximativ 10 metri cubi de material lemnos provenit dintr-o partidă destinată nevoilor locale a cetățenilor din comuna Telciu. Materialul lemnos ar fi fost comercializat în comuna Șieu Odorhei, pentru 5.000 de lei.

Totodată, pentru a ascunde proveniența materialului lemnos și pentru a putea fi comercializat, un alt bărbat de 36 de ani, din Telcișor, angajat în cadrul Ocolului Silvic Telciu, i-ar fi eliberat, în fals, documente de însoțire a materialului lemnos.

Cei doi se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bistrița-Năsăud continuă cercetările.

ACTUALIZARE

Cei doi bărbați, cercetați pentru infracțiunea de fals informatic, au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile

Cei doi bărbați din Telciu, cercetați în dosarul penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, fiind dispusă plasarea sub control judiciare, pentru 60 de zile, a acestora.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea documentării întregii activități infracționale.

3 comentarii

  • Sfatul meu ….verificati si ce au ei si neamurile lor apropiate – ce case, masini, excursii, alte afaceri la negru – fara sa plateasca taxe si impozite – indeosebi pe retele sociale …..sunt postate ,,,,chiar daca acum ar citi cineva de a lor mesajul acesta informatiile tot ar putea fi verificate (traiasca Big Brother!!!) – numai zic daca ar vrea cineva sa verifice …se poate …. Niste oameni cu cateva clase au averi incredibile, si s-ar trage toti din neamuri mari si nobile sau ar fi muncit vreo 4 – 5 generatii pe meserii banoase

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS