Actualitate

Unde găsiţi cel mai gustos peşte pentru masa de Revelion (FOTO)

Anul Nou este privit ca un început, un nou drum, o nouă etapă în viaţa noastră şi a întregii lumi. De aceea, majoritatea tradiţiilor şi superstiţiilor care sunt legate de noaptea de Revelion şi prima zi din ianuarie se referă la a începe cu dreptul. O superstiţie spune că trebuie să mâncăm peşte în noaptea de Revelion ca să ne putem strecura printre probleme şi obstacole în noul an, cu agilitatea unui peşte în apă.

Cel mai bun peşte în găsiţi la magazinul de prezentare al Păstrăvăriei Parva care se află în Piaţa Decebal. Aici se vinde păstrăv crescut în bazinele de la poalele Munţilor Rodnei la preţul de 24 de lei/kg, dar mai nou şi crap viu, la preţul de 17 lei/kg. Mai găsiţi şi păstrăv afumat la preţul de 50 de lei/kg.

Păstrăvăria Parva a fost amenajată cu bani europeni şi este una dintre cele mai moderne din judeţ. În bazinele Păstrăvăriei Parva sunt numai păstrăvi curcubeu, peşti rezistenţi, dar care nu cresc însă la fel de repede ca şi cel din specia fântânel, însă au carnea mult mai gustoasă. Întreaga poveste a investiţiei, Timp Online a scris-o AICI. 

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.