Actualitate

Unde puteți face sesizări privind iluminatul public în Bistrița

Primăria Bistrița anunță că pentru sesizări privind iluminatul public pe raza orașului și a localităților componente Sărata, Viișoara, Sigmir, Ghinda, Unirea și Slătinița puteți suna la următoarele numere de telefon: 0770 691691 sau 0771 691691. Numerele de telefon sunt funcționale zilnic 24 de ore.

De asemenea puteți transmite sesizările dumneavoastră, în continuare, telefonic sau scris la sediul Direcției Sevicii Publice Bistrița, str. Liviu Rebreanu, nr. 2-4, telefon 0263 – 216 202, interior 120, e-mail: dspb@primariabistrita.ro.


Program Direcția Servicii Publice:

luni – joi: între orele 07.00 – 15.30

vineri: între orele 07.00 -13.00

Sesizări pot fi adresate și prin intermediul platformei iReport, categoria ”iluminat public”.

7 comentarii

 • Puteti face sesizari pana ninge.
  De ani de zile i-am anuntat pe toti viceprimarii ca mentenanta iluminatului suub arcadele Complexului SUGALETE nu functioneaza .
  Nimeni nu a luat nici o decizie, am vorbit cu peretii.
  Dar cine ne spune noua de ce nu se ia nici o masura si aproape toti stalpii din oras sunt plini de anunturi despre serviciile unor firme dar si organizari de excursii etc.
  Tot asa am informat pe Viceprimari dar si pe seful Politiei Locale.
  Degeaba bre !

  19
  3
 • Pe strada Industriei din Bistrita sunt stalpi de iluminat cu leduri nefunctionale iar o parte dintre acestea sacadeaza ca la discoteca!
  Pe strada Avram Iancu spre intersectia cu C.R. Vivu este necesara inlocuirea becurilor cu leduri si toaletarea copacilor din zona mai ales ca acolo sunt si doua treceri de pietoni. Nu se vede mare lucru si….Doamne fereste!

  10
  1
  • Bună strada împăratul Traian nr 52 sc B nu are luminat public de 2 săptămâni nu răspunde nimeni la tel

 • Strada Poligonului zona Shulevard practic iluminată!!! În anul 2022 este o rușine !!!Sa te întorci de la munca pe întuneric beznă !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS