Actualitate

Unde sunt sensurile giratorii și trecerile de pietoni care vor fi mai vizibile noaptea

Șase sensuri giratorii din oraș și mai multe treceri de pietoni vor fi mai vizibile noaptea așa încât acestea să pună în evidență scuarurile de încadrare și pietonii să fie mai vizibili.

Proiectul ințial prevedea realizarea acestor scuaruri cu borduri, dar pentru siguranța și fluența traficului, aceasta soluție este mai bună. Corpurile luminoasse sunt încastrate la nivelul căii de rulare.

Vor fi montate markere stradale (corpuri luminoase care se încastrează în asfalt pentru evidențierea scuarurilor de încadrare) în sensurile giratorii Năsăudului cu Andrei Mureșanu, Andrei Mureșanu intersecție cu Crinilor, Decebal intersecție cu Gării, Gării intersecție cu Republicii, G-ral Grigore Bălan intersecție cu Ștefan cel Mare și G-ral Grigore Bălan intersecție cu Avram Iancu.

Totodată se montează corpuri luminoase la trecerile de pietoni de pe Libertății, Independenței, Republicii, 1 Decembrie, Calea Moldovei, Bistricioarei, P-ta Petru Rareș, Ghinzii – în special cele marcate cu vopsea bicomponenta și marcaj alb/roșu, în total 1000 buc.

”Lucrarea a început. Se vor vedea efectele în aceste zile și mai ales nopți. Vor arăta foarte bine“, a spus primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.