Actualitate

Unde trebuie să mergeți dacă aveți o problemă stomatologică urgentă

Colegiul Medicilor Stomatologi Bistrița-Năsăud informează, prin vocea președintelui dr. Marius Nicolae Pop, că problemele stomatologice urgente se rezolvă la cabinetul de la Policlinica Bistrița.

”Ținând cont de starea de urgență din țară și de Ordonanțele Militare în vigoare, facem următoarea precizare: urgențele stomatologice se efectuează DOAR la cabinetul de urgență UPU de la parterul Policlinicii Județene, str. Gării nr. 9-11, Bistrița!

Programul este, de la 08.00 – 20.00, zilnic, de luni până vineri INCLUSIV!

Se vor efectua DOAR URGENȚELE, fără alte tratamente!

Prin această măsură, dorim să protejam atât sănătatea colegilor noștri, cât și sănătatea cetățenilor județului!

Dorim tuturor, multă sănătate, înțelegere și răbdare!

Cu cordialitate și respect,

Dr. Marius Nicolae Pop /- președintele Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud

3 comentarii

    • Domnule Vio și domnule Stefan, un dinte rupt( fracturat), se poate prezenta în diferite situatii : – poate fi fracturat mai puțin sau mai mult, poate rămâne vital, adică, cu pulpa dintelui vie și atunci, poate sa doară sau nu… Poate fi un dinte tratat anterior și atunci, de obicei, nu doare… Dintele poate prezenta lipsa de substanță cu o afecțiune de tip carios necomplicat sau complicat și atunci doare sau nu… Poate fi un dinte, care sa aiba o leziune cronica cu afectarea vârfului rădăcinii, care poate sa doara doar periodic sau durerea putând surveni o data cu fractura! Medicul stomatolog de la urgenta, stabilește diagnosticul și puteți sa va prezentati, dacă va doare sau este infectat! Cu respect, dr MNPop

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS