Actualitate Recomandări

UTCN a prelungit perioada de înscrieri pentru Extensia Bistrița până sâmbătă. Locurile libere

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează o nouă sesiune de înscriere pentru două facultăți la care se organizează cursuri la Extensia Bistrița și unde au mai rămas locuri libere la buget:

Facultatea de Inginerie Industrială, Robotică si Managementul Producției cu trei specializări

 • Sisteme de Producție Digitale – 5 locuri
 • Robotică – 3 locuri
 • Inginerie Economică Industrială – 4 locuri

Facultatea de Inginerie Electrică – 1 specializare

 • Inginerie Medicală – 5 locuri

Vă puteți înscrie vineri, 17 septembrie, și sâmbătă, 18 septembrie, până la ora ora 15.00 !

7 comentarii

 • Aici suntem! Nici fara admitere tip concurs, nu se ocupa locuri la facultate! Ce sa mai asteptam de la tinerii de azi… masini, smecherii, internet, droguri….ce perfectionare,dezvoltare personala, ambitii, responsabilitati….Din nefericire ,aprox.15% din totalul tinerilor, pot face performanta! Si, ne intoarcem la… familie, educatie, sens al vietii ! Trist dar adevarat ! MNPop

  • Trăim într-o societate liberă, capitalistă, concurențială iar piața muncii ne selectează. Facultățiile ar trebui să sondeze din timp, prin licee, potențialii studenți dornici de a rămâne la Bistrița. Marile centre sunt mai atractive din toate punctele de vedere. In final, fiecare își va găsi un rost în viață și nu trebuie să blamăm pe nimeni. Empatie și toleranță. „Fiecare pentru sine îi croitor de pâine”. Să fim atenți cum ne comportăm cu copiii fiindcă ei ne vor alege azilul!

 • Credeam ca, apreciezi comentariile de bun simt… Politica de acest gen, (aur) nu ma intereseaza! Din nou, deturnezi discutia,esenta ! Sa auzim numai de bine! Cu respect,MNPop

 • La ce sa se înscrie ?? Cu facultate sau fara semințele același gust are…)) La Kaufland sau la capsuni se pot angaja și fără. Ei au abonament doar la terasele cu manele unde urla și râd ca prostii.

  • Stai că acum vor veni generatiile astea care vor termina scoala online, sa vezi apoi competență și îndemânare…))

 • Pe internet și tableta sunt ‘n’ genuri de muzica, sunt ‘n’ materiale de la cele sportive până la cele tehnice și educative. Faptul că din toate tu alegi manelele și în general cele mai inculte chestii arata arata nivelul tau de inteligenta. Nu e nimeni de vina că ești prost.
  Și noi am fost copii și noi am trăit într-o lume imperfecta in perioade poate chiar mai grele, dar totuși nu eram in halul asta de destrabalati și dezorientați.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS