Social

Urarea cu care a fost condusă pe ultimul drum o maşină Dacia 1310 care a aparţinut Poliţiei

O Dacia 1310 dotată cu girofar a fost transportată la fier vechi. Momentul a fost suprins de un năsăudean care i-a făcut şi o urare bătrânei doamne care a slujit comunitatea. Iată postarea acestuia:

Luna trecută, Inspectoratul General de Poliţie anunţa că 714 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră, 40 de autospeciale pentru structurile de arest și 40 de motociclete vor intra în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Tot atunci, a fost recepționată și a doua tranșă de 55 de autospeciale Dacia Duster din lotul de 115 prevăzut, acestea fiind repartizate către toate inspectoratele de poliție județene, Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției Române. În perioada următoare vor fi primite, în tranșe, și celelalte autospeciale și motociclete care se adaugă celor 531 de autospeciale Dacia Logan și Dacia Duster, care au intrat în dotarea Poliției Române.

1 comentariu

  • Alo, la un muzeu, o locație chiar pt copii în care să admire şi exploreze maşina nu v-ați gândit?
    Aşa se onorează şi menține memoria nu cu cimitire.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS