Actualitate

Cine este noul președinte al USR Bistrița-Năsăud, ales cu peste 80% din voturi

Filiala județeană a Uniunii Salvați România (USR) Bistrița-Năsăud și-a ales duminică președintele dintre doi candidați rămași în cursă. Inițial, s-au înscris patru, dar doi dintre ei s-au retras.

În urma numărării a 86 de voturi valabil exprimate, viceprimarul Bistriței, Călin Stan, a fost ales președinte cu 69 de voturi ”pentru”, în timp ce Emilian Gabor a adunat 17 voturi. Niciun vot nu a fost anulat.

Înainte de a deveni viceprimar, Călin Stan (30 de ani), a fost manager în cadrul unei companii multinaționale. La Primăria Bistrița, coordonează Direcția de asistență socială, Direcția de administrare a piețelor din municipiu și Direcția municipală de sănătate.

Noul Birou Județean al USR Bistrița-Năsăud va avea 11 membri (președintele, 5 vicepreședinți și 5 membri).

Vicepreședinți vor fi Lorand Toth, Nicolae Pavelean, Cristina Călugăr, Andrei Păvălean, Maria Ciui.

Pentru funcția de președinte al Biroului Județean USR Bistrița-Năsăud s-au înscris în cursă: fostul președinte Lorand Toth, consilierul municipal Nicolae Pavelean, viceprimarul Bistriței Călin Stan și Emilian Gabor, președinte al filialei locale USR Năsăud și consilier în CL Năsăud. S-au retras din cursă până să înceapă votul atât Lorand Toth, cât și Nicolae Pavelean.

Etichete

13 comentarii

  • Ce șanse și cu politica asta din neica nimeni să ajungi cineva peste noapte,nu pot să cred,sunt curios cât caștiga respectivul înainte la multinațională cât muncea și cât câștigă acuma,rog un răspuns real ptr.mine un fraier contribuabil.

  • Pentru cei care vorbesc fara sa știe, acest domnisor a muncit ca sa ajungă unde este! Degeaba tot aruncați cu venin, castiga foarte bine și la Avon înainte sa devina viceprimar. Invidia asta scoate din voi ce este mai rau. Care este problema ca a lucrat la Avon? Sau ca lucreaza în continuare? În timpul liber face fiecare ce vrea, indiferent ca e primar sau viceprimar sau om de rand!

    1
    3
  • Usr partid neomarxist cica de dreapta, cu apucaturi ciudate ,cel putin.Promotor al agendei LGBTQI+(plus),educatie sexuala explicita de la gradinita ,sustinator al teoriei de gen( poti fi femeie_ barbat si viceversa) ,plus alte aberatii progresiste patentate de bolsevicii lui Lenin ,ai lui Bela Kun si apoi de corifeii Scolii de la Frankfurt, buluciti apoi in universitatile americane cu rezultatele care se vad (pentru cine vrea sa le vada) !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS