Actualitate

USR: Românii au cea mai mare povară financiară din Europa pe facturile la energie, după bulgari

Românii plătesc cei mai mulți bani din Europa pe facturile la energie, după bulgari, raportat la bugetul total al familiei, transmite USR Bistrița-Năsăud într-un comunicat:

”14,5% din bugetul unei familii merge pe plata facturilor la energie.

Am fi putut să plătim mai puțin la facturi dacă Guvernul PSD-PNL ar fi redus TVA-ul și accizele la energia electrică, așa cum a propus USR.

21 miliarde lei primește în plus la buget statul român doar din creșterea prețurilor la energie. În plus. Din taxele plătite de noi.

După ce au sărăcit românii prin creșterea prețului la facturi, PSD-PNL vine și ne anunță că are soluții la creșterea prețurilor. Cine îi mai crede?

Rețeta PSD-PNL: ei rămân cu mai mulți bani la buget pentru furat în timp ce românii sărăcesc”.

Etichete

3 comentarii

  • Dacă erau reduse aceste taxe, ghinion, s-ar fi colectat mult mai puțin. de unde ar mai fi avut resurse de sifonat acești băiețași „jmekeri”? Uitați-vă doar ce povară avem pe muncă! Deși, tot alături de bulgărași, evident, doar se știe, avem cele mai mici salarii din UE, ale noastre sunt cele mai taxate. Mi se pare halucinant că trebuie să dai aproape jumătate din salariu la stat! Păi, trebuie să aibă hoții bani de unde să finanțeze tot felul de pndleuri pentru partid. Deși viața se degradează pe zi ce trece, hoitul politic roș-galbân ne spune că lucrează pentru noi și că ne va fi bine. Poate pe lumea ailaltă! Lor le e bine și cârpelor de lângă ei, ăia mulți și din ce în ce mai săraci o duc tot mai rău! Mai apelează și la minciuni grosiere. Ieri, ciolomacu zicea că și în Franța și Germania rata inflației este de peste 10% și că, na, asta e. Un mincinos notoriu, nici într-un caz rata inflației în cele două țări nu este atât de mare. Măcar dacă aveam noi nivelul de trai de acolo, am fi îndurat și o astfel de inflație! Ei sunt obișnuiți cu minciuna, pe cale de consecință, nu le e rușine și nu le va fi vreodată să mintă în ultimul hal. Să trăiești azi în România este un veritabil lux, iar pe timp ce trece, va deveni un sport cu adevărat periculos, cu risc de moarte!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS