Actualitate

Vă puteți programa pentru vaccinarea cu serul Pfizer la cele trei noi centre din Bistrița-Năsăud

De sâmbătă 20 martie trei cabinete noi devin operaționale, pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, în județul Bistrița-Năsăud: două la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și unul la Casa de Cultură ”LIviu Rebreanu” din Năsăud. Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți 23 martie.

Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa începând de sâmbătă 20 martie, prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor fluxuri.


Programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25% lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Cetățenilor care se înscriu pe aceste liste li se recomandă să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar.

Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3547472622048869
Etichete

7 comentarii

 • Cele trei centre (despre care este vorba in articol) nu apar inca (pana la ora 12) pe platforma de vaccinare. Stie cineva la ce ora vor fi activate pentru inscrierea pe listele de asteptare ?

  • Din cele trei centre a apărut unul pe platforma (e al 11-lea, deci apare pe următoarea pagină).

 • Ca sa puteti vedea centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean si sa va puteti adauga numele pe lista de asteptare ( care acolo e scurta !) TREBUIE sa treceti la pagina numarul 2 .Nu va limitati doar sa deschideti pagina numarul 1 cu lista centrelor din BN, TRECETI la pagina 2. Acolo gasiti centrul nou.

  M-am uitat si eu dimineata doar la pagina 1 si nu am vazut centrul.

  Asa face multa lume si nu vede centrul.

  Treceti la pagina 2.

  • asa e
   pentru rapel consultati pagina e
   eu am ajuns la pagina trei si astept sa ma sune pentru….trapel!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS