Actualitate

Vaccinarea anti-Covid se face de acum doar la medicii de familie

Începând cu 1 iulie, toate punctele de vaccinare îşi încetează activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie.

Bistrițenii care doresc să se vaccineze vineri o pot face nu doar la medicul de familie, ci și la singurul punct de vaccinare deschis în municipiu – Murivisan, situat pe strada Petre Ispirescu, până la ora 20.00.

De asemenea, până astăzi a funcționat și centrul de vaccinare destinat copiilor, la Ambulatoriul de Pediatrie a Spitalului Județean situat pe strada Gării.

Până acum au fost vaccinați peste 200.000 de bistrițeni, 136 fiind copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, informează Instituția Prefectului.

Potrivit datelor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, până acum la cabinetele a 45 din cei peste 120 de medici de familie din județ s-au realizat vaccinări anti-Covid atât în mediul urban, cât și în cel rural, urmând ca numărul acestora să crească în noul context.

Aici cabinetele medicilor de familie unde se poate face testarea și vaccinarea anti-Covid.

1 comentariu

  • Vaccinosii care intrebau anul trecut cand murea cate unul umflat cu oxigen industrial daca era vaccinat si daca amaratul nu era vaccinat era cadorisit cu injuraturi si urari ca bine ca a murit …imbecilii cu selectia naturala intre gingii ,acum cand mor unii vaccinati cu 2 sau 3 sau 4 doze de ce nu se felicita intre ei? Fuga la boostere ca expira zeama lui madam Ursula si Dom doctor Câțu cumparatorul a 120 de milioane de doze, a luat mai multe shuturi in dos la fel cu expertii in depilat pasarici ai usr.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.