Social

Vânzătorii de fructe și legume, cu tarabe la marginea drumului, amendați

Vânzătorii de fructe și legume care și-au amplasat tarabele la marginea drumului fără să ceară voie nimănui au fost amendați de Poliția Locală Bistrița cu peste 5.000 de lei.

”Poliția Locală – Compartimentul Control Comercial a desfășurat mai multe acțiuni de verificare a vânzătorilor ambulanți ce comercializează pepeni, fructe și legume de sezon în alte locații decât piețele municipiului.

Au fost verificate atestatele de producător emise de primăriile de domiciliu, respectarea normelor de igienă la punctele de vânzare și respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește comerțul ambulant.

Au fost aplicate sancțiuni în cuantum de 5.490 lei pentru comercializarea fructelor si legumelor de sezon, pe domeniul public, fără a fi autorizat de Primăria municipiului Bistrița”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

Etichete

11 comentarii

 • Bun, bietii oameni care au trudit si au intraznit sa puna piciorul in Bistrita au fost amendati. Insa daca veneau din prima secunda la Primarie pentru aproba re scapau. Dar nu isi pune nimeni intrebarea daca transportul cu pepeni nu o ajuns la trei – patru dimineata. Insa ce trebuie semnalizat aici, un lucru paradoxal si revoltator. Dupa ce statul, primaria, institutia, ministrul, politia si mama zmaului iti da aprobarea pe bani desigur poti sa faci ce vrei in tara asta, intr-un cuvantu esti liber sa incalci toate regulile si regulamentele locale precum si legislatia nationala. O chestie din asta se face lasand in prealabil o notificare ca in 24 de ore romanul nostru sa cearta aprobarea ca nu toti sunt desteptii tehnicii sa fi avut ocazia sa cearta online de prin smartie dreptul de a vinde pe drum In Bistrita. Al dracului Stat esuat, tot in truditorii pamantului dati cu bombardeaua.

  33
  18
 • Acestea sunt politicile unei tari coloniale, care isi fugareste producatorii. Mancati atunci de pe rafturile supermarketurilor putregaiurile cu euri din UE si lumea-n treaga, adica fructe si legume tinute in chimic la morgile fermelor asa de moderne care ne trimit noua rosii in ianuarie si struguri in februarie. Nimeni nu se Intreaba daca sezonul nu este depasit si cum s-au pastrat intacte aceste produse? Va mai mirati de explozia de ca cere si boli cardio.? Aici este raspunsul, In farfuria fiecaruia dintre noi. Pana una alta Politia So Pe Ei!!! Pe Romani si pe mama lor de producatorii !!!

  25
  13
 • Din acest comunicat cetateanul trebuie sa inteleaga ca nu poate manca produs ele numai dupa ce vreun directoras sau edil din Primarie semneaza dreptul de sedere pe drum in Bistrita. Fiti linistit tovarasi ca va vin banii din salarii si de la alti amarati.

  22
  6
 • Comertul la marginea drumului nu este pentru tarile civilizate. Nu este siguranta atat pentru vanzator cat si pentru clienti. Vrem in schengen dar avem comert de lumea a treia. Trebuia cu ani in urma combatut si interzis. Ne vad strainii ca pe niste prosti.

  27
  14
  • Corect Moromete.. Tu ești din ala de la piață Decebal care numără euroiii pe după clădiri?????

   14
   3
  • Serios Moromete, nu ai fost plecat din România dacă nu ai văzut vânzare la marginea drumului, pentruca eu am fost și în Belgia care este și capitala europeana, și ai sa vezi vânzători de legume și fructe la marginea drumului, așa că nu mai comentați ce nu cunoașteți. Scuze pentru scrisul neortografic, dar nici nu o să îl corectez.

   13
   2
 • Moromete ai zis bine, insa trebuie scoasa o lege clara adaugata la legislatia comercializarii produselor unde sa se spuna clar ca acest tip de comert stradal este interzis in Romania.

  5
  9
 • Nu cred ca se va intampla asta, deoarece vor dispara cateva zeci de mii de voturi de la partidele care vor vota asa ceva.

  4
  4
  • Nu inteleg, in ruptul capului: vad ca e o problema cu vanzatorii de la marginea drumului. Ca de ce nu au luat aprobare. Ok. Dar nu sunt intrebati de certificat de producator. Ca asa, orice colorat vinde ceea ce nu a produs el. Si cu pretul umflat! Este o practica in toate orasele. Vand ce nu au produs, marfa luata pe bani putini si vanduta pe multi bani. Unde e politia? Pai. Nu e. Sau este, dar, poate, este mana-n mana cu ei….

   18
 • 90% din vânzătorii de la marginea drumului nu sunt producători, sunt . care fac bișnițar ca după 89 fara sa plătească nimic la stat.

  2
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS