Vasile Borș, din nou alături de Ioan Oltean (FOTO)

Holistic

Fostul candidat al PDL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Vasile Borș, actual primar PSD de Maieru, după ce a făcut o haltă pe la PMP, s-a fotografiat alături de Ioan Oltean, fostul președinte al PDL Bistrița-Năsăud, într-o biserică din Cluj-Napoca.

Cei doi au participat la slujba în care a fost instalat preot paroh într-o biserică din Mănăștur din Cluj-Napoca preotul Dan Cișmaș, care a plecat din Maieru. De altfel, chiar sâmbătă seara, el își anunța foștii enoriași pe Facebook următoarele:

Vã anunț și pe aceastã cale cã mâine dimineațã autocarele din Maieru vor pleca spre Cluj-Napoca la ora 06.00, din fața…

Publiée par Dan Cismas sur Samedi 23 mars 2019

Printre cei care au asistat la slujbă, s-a numărat și Vasile Borș care a cântat în biserica din Cluj, așa cum reiese dintr-o fotografie postată pe Facebook:

O galerie foto de la instalarea lui Dan Cismaș la Cluj-Napoca a realizat fotograful Daniel Vasilca:

Părintele Dan Cismas – noul Preot Paroh al Catedralei din Mănăștur.

Publiée par Daniel Vasilca sur Dimanche 24 mars 2019

Fostul lider al PDL, Ioan Oltean, s-a regăsit cu greu în noul PNL. Mult timp după ce partidul său de suflet a dispărut, a purtat însemnele lui în piept. După destrămarea partidului, cei mai mulți dintre primarii apropiați lui au dispărut din prim-planul vieții publice sub pretextul că nu mai fac politică, se ocupă doar de administrație. Câțiva, nu mulți, au trecut la PSD și ALDE. Printre ei și Vasile Borș căruia cântăreața Anuța Motofelea i-a dedicat melodia ”Vasilică cu mustață”!.

De curând, foști pedeliști, actuali peneliști, apropiați ai lui Ioan Oltean, au început să apară la petrecerile PSD sau să demisioneze din funcții sub pretextul că nu se mai regăsesc în ”echipă”. La cât de apropiat e Borș de fostul lui adversar politic, pare că nici el nu se mai regăsește în echipa PSD. În fond, a mai rămas un an până la alegerile locale și nu se știe din ce parte bate vântul favorabil.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

  • Zorro

   Azi era prin fata pe la Banca Transilavia de la Coroana…. Vasalica… si mamaaaa ce mai imbratisa pe un fecioras!!!! Poate e si el pe urmele lui Pomohaci!!!!

   (1)
  • Asemănări între Borș și Cișmaș

   Asemănări între Borș și Cișmaș-absolvenți de facultăți mediocre de teologie, stăpânesc bine arta manipulării, exagerat de mândri, nestatornici, iubitori de arginți, de faimă, reversul a ceea ce spune Biblia.Doar că ăstea prind la Maieru, nu și la Cluj.

   (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.