Social

Vasile Borș, din nou alături de Ioan Oltean (FOTO)

Fostul candidat al PDL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Vasile Borș, actual primar PSD de Maieru, după ce a făcut o haltă pe la PMP, s-a fotografiat alături de Ioan Oltean, fostul președinte al PDL Bistrița-Năsăud, într-o biserică din Cluj-Napoca.

Cei doi au participat la slujba în care a fost instalat preot paroh într-o biserică din Mănăștur din Cluj-Napoca preotul Dan Cișmaș, care a plecat din Maieru. De altfel, chiar sâmbătă seara, el își anunța foștii enoriași pe Facebook următoarele:

https://www.facebook.com/dan.cismas.3/posts/2274615765918181

Printre cei care au asistat la slujbă, s-a numărat și Vasile Borș care a cântat în biserica din Cluj, așa cum reiese dintr-o fotografie postată pe Facebook:

O galerie foto de la instalarea lui Dan Cismaș la Cluj-Napoca a realizat fotograful Daniel Vasilca:

https://www.facebook.com/daniel.vasilca.7/posts/2126977550755304

Fostul lider al PDL, Ioan Oltean, s-a regăsit cu greu în noul PNL. Mult timp după ce partidul său de suflet a dispărut, a purtat însemnele lui în piept. După destrămarea partidului, cei mai mulți dintre primarii apropiați lui au dispărut din prim-planul vieții publice sub pretextul că nu mai fac politică, se ocupă doar de administrație. Câțiva, nu mulți, au trecut la PSD și ALDE. Printre ei și Vasile Borș căruia cântăreața Anuța Motofelea i-a dedicat melodia ”Vasilică cu mustață”!.

De curând, foști pedeliști, actuali peneliști, apropiați ai lui Ioan Oltean, au început să apară la petrecerile PSD sau să demisioneze din funcții sub pretextul că nu se mai regăsesc în ”echipă”. La cât de apropiat e Borș de fostul lui adversar politic, pare că nici el nu se mai regăsește în echipa PSD. În fond, a mai rămas un an până la alegerile locale și nu se știe din ce parte bate vântul favorabil.

6 comentarii

    • Azi era prin fata pe la Banca Transilavia de la Coroana…. Vasalica… si mamaaaa ce mai imbratisa pe un fecioras!!!! Poate e si el pe urmele lui Pomohaci!!!!

    • Asemănări între Borș și Cișmaș-absolvenți de facultăți mediocre de teologie, stăpânesc bine arta manipulării, exagerat de mândri, nestatornici, iubitori de arginți, de faimă, reversul a ceea ce spune Biblia.Doar că ăstea prind la Maieru, nu și la Cluj.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.