Politică

Vasile Borş este noul lider al PMP Bistriţa-Năsăud! Cristian Țuţuruga, revocat din funcţie

Cristian Țuţuruga a anunţat că a fost revocat din funcţia de preşedinte al filialei judeţene PMP, în locul său fiind numit Vasile Borş, care şi-a anunţat trecerea la Partidul Mişcarea Populară la începutul lunii martie, alături de Geea Balazsy-Titieni, desemnată atunci prim-vicepreşedinte al organizaţiei.

tuturuga cristian pmp bn”În 23 martie, pe adresa de e-mail a Mişcării Populare Bistriţa-Năsăud au sosit câteva documente foarte importante. În primul document este revocarea mea din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud, în al doilea, numirea ca preşedinte al PMP BN a domnului Vasile Borş! În cele aproape 6 luni de activitate ca preşedinte al Mişcării Populare Bistriţa-Năsăud, în partid s-au înscris 480 de membri, constituiţi în 14 organizaţii locale. Vă rog să luaţi act de faptul că, personal, voi rămâne în continuare în Partidul Mişcarea Populară ca simplu membru”, a precizat Cristian Țuţuruga.

Vasile Borş fusese iniţial desemnat candidat al PMP Bistriţa-Năsăud la alegerile europarlamentare, dar ulterior a anunţat că iese din cursă.

Vasile Borş, fostul candidat al PDL la şefia Consiliului Judeţean, şi-a anunţat oficial trecerea la PMP în 3 martie. ”Am decis să vin la PMP pentru că de zece ani am fost alături de preşedintele Traian Băsescu, de proiectele lui. Voi putea să fac parte din această echipă care formează PMP. După zece ani de PDL, nu am nimic de reproşat niciunui fost coleg din PDL. Atât a fost perioada în care am stat împreună, nu s-a mai putut. M-am simţit într-un fel sau altul, după alegerile locale din 2012, marginalizat. Am decis să-mi găsesc locul aici. Am rămas tot pe partea dreaptă a politicii, PMP e un proiect pe termen lung, vrem să fim constructivi, să venim cu idei noi. Cred că ne adresăm oamenilor care de obicei nu merg la vot. Nu pot spune că regret plecarea mea din funcţia de viceprimar al comunei Maieru. Dacă ţinem să avem doar o funcţie şi ne e frică să facem alţi paşi, nu vom realiza nimic. Nu ţin de funcţii, dacă era aşa nu candidam la şefia CJ şi rămâneam primar. Dacă voi fi preşedinte al PMP Bistriţa-Năsăud? Încă n-am negociat nimic, dar totul e posibil. Deşi mulţi credeau că îmi doresc funcţia de preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud, nu mi-am dorit-o. Aici, la PMP, dacă vine un om care poate face mai mult decât mine, fac pasul înapoi. Să nu credeţi că îmi doresc atât de mult funcţii”.

3 comentarii

  • la vremuri noi… hai ca deja ma plictisiti cu aceleasi fete de doi lei… ce mi Tuturuga, ce mi Bors: acelasi bors reincalzit, insipid, inodor, incolor

  • Din pacate nimeni nu invata din greseli. Din lupta asta pentru putere si mai ales de plata a unor polite dintre PDL si PMP va castiga PSD fara sa faca nici un efort. Nici in 2020 nu vor ajunge altii la putere. Din cauza unei lipse de clarviziune si inspiratie din partea celor considerati de dreapta partidele de stanga si mai ales PSD-ul au cale libera.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS