Actualitate Economie

Vasile Roş: Comlorela nu intră în insolvenţă

Patronul Comlorela, Vasile Roş, susţine că firma sa nu intră în insolvenţă, ajungând la un acord cu SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA pentru plata sumei de 1,5 milioane de lei, contravaloarea lucrărilor executate de aceasta din urmă la Dumitra. De altfel, portalul instanţelor de judecată confirmă spusele patronului. Nu este înregistrat niciun dosar cu acest obiect.

În 14 februarie, Andrei Rusu, directorul SC Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) SA, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean, declara că a cerut insolvenţa firmei Comlorela pentru o creanţă de 1,5 milioane de lei veche de şase luni. Rusu a spus că LDP a făcut drumuri în Dumitra la comanda CML şi trebuia să primească banii încă din luna august a anului trecut.

“Nu eram eu director la vremea aceea când s-a luat această lucrare. Trebuia să primim banii încă din august anul trecut, dar nu am primit niciun leu. Am încercat să recuperăm banii pe cale amiabilă, dar nu s-a putut. Ca urmare, am cerut intrarea în insolvenţă a societăţii Comlorela. Sunt decis să recuperez banii până la ultimul leu”, a declarat atunci Andrei Rusu.

Cu toate acestea, portalul instanţelor de judecată nu indică deschiderea unui proces având acest obiect. Timp Online a încercat să obţină opinia lui Vasile Roş (foto), patronul Comlorela, care ne-a declarat că nu se pune problema intrării firmei sale în insolvenţă.

„Nu se pune problema să intrăm în insolvenţă. Suntem o firmă cu peste 300 de angajaţi, avem contracte importante în derulare. Am ajuns la un acord cu LDP pentru plata sumei aferente contractului de execuţie. Din păcate, trăim nişte vremuri în care lumea nu mai are răbdare şi se lansează pe piaţă zvonuri nefondate care fac rău companiilor”, a declarat Vasile Roş.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS