Actualitate Social

Vezi ce îţi poţi cumpăra şi cu cât de la târgul bunurilor de larg consum Expo Bistriţa

Târgul bunurilor de larg consum Expo Bistriţa şi-a deschis porţile pe pietonal. Într-un cort, amenajat de Camera de Comerţ şi Industrie, dar şi afară, găsiţi mărfuri la preţ de producător de la articole de îmbrăcăminte, la cosmetice şi dulciuri.

Cele mai atractive la acest târg, găzduit, în premieră pe pietonal, sunt ofertele. Puteţi cumpăra şase perechi de şosete la zece lei, bijuterii cu 40% mai ieftine decât în magazine, ghete de piele îmblănite, fabricate în Suceava, la 130 de lei, paltoane la 150 de lei, lenjerie intimă la preţuri promoţionale, dar şi produse naturiste.

Mai găsiţi genţi din piele la 60-65 de lei bucata, blănuri, căciuli de iarnă, curele, portofele, sucuri de fructe, prăjituri, miere, dulciuri de toate felurile, dar şi parfumuri sau unguente. Tot pe pietonal, mai este şi un salon auto.

Târgul Expo Bistriţa a fost deschis joi, la 12.00, în prezenţa primarului Ovidiu Creţu şi a preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Vasile Bar şi va fi deschis până duminică inclusiv. Cu acest prilej, primarul a anunţat că municipalitatea va cumpăra un cort pe care îl va folosi pentru manifestări expoziţionale.

Mai multe fotografii cu standurile vedeţi aici.

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.