Politică

Vezi cum l-au primit şi ce i-au transmis comercianţii din Decebal lui Victor Ponta

Fără preşedintele PNL Crin Antonescu, care n-a mai ajuns la timp, dar însoţit de preşedintele PC Daniel Constantin, preşedintele PSD Victor Ponta a vizitat Piaţa Decebal din Bistriţa. Ghizi au fost primarul Ovidiu Creţu şi preşedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan.

Alături de preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, de purtătorul de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan, de preşedintele PNL BN, Ioan Țintean, de primarul Ovidiu Creţu, de viceprimarul George Avram şi de alţi reprezentanţi ai PSD şi PNL din Bistriţa, Victor Ponta, extrem de volubil şi în mare formă, a stat de vorbă cu trecătorii, a mers printre tarabe şi a făcut conversaţie cu comercianţii, care i-au spus ce griji îi apasă. ”Nu ne uitaţi pe noi, ţăranii, care suferim”, i-a spus o doamnă. ”Staţi liniştiţi, nu mai aveţi mult de suferit”, le-a transmis el.

La o tarabă a fost invitat să servească o pară, însă Ponta a declinat propunerea, pentru că ”e prea dimineaţă pentru pere”, iar un domn l-a aplaudat şi i-a zis: ”De-aia a ieşit soarele, că aţi venit dumneavoastră”.

Preşedintele USD a avut parte şi de momente amuzante.

Un bătrân i-a reproşat excluderea lui ”Joni” (n.r. – Mircea Geoană) din partid, Ponta remarcând cu zâmbetul pe buze pronunţia maghiară.

O altă persoană aflată în piaţă l-a felicitat pentru alegerea făcută: ”Bine că l-aţi dat afară pe clămpăul ăla de Geoană”, iar Ponta, foarte amuzat, l-a întrebat pe Radu Moldovan, ce înseamnă ”clămpău”. ”Adică un prostănac”, a venit răspunsul de la un ziarist, în hazul general.

La ieşire, după ce Ponta a dat prioritate unor comercianţi care cărau marfă, liderul USL a primit o propunere la fel de haioasă: ”Să veniţi primar la noi!”. Toată lumea a râs, iar Radu Moldovan i-a răspuns persoanei respective: ”La noi primar e Ovidiu Creţu, uitaţi-l aici!”.

Pe pagina noastră de facebook puteţi vedea o galerie foto de la vizita lui Victor Ponta în Piaţa Decebal.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.