Politică

Vezi pentru cine s-a făcut tocană de berbecuţ la ceaun!

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, şeful ANARZ, Kocis Andrei, Ioan Bogolin de la ANSVSA şi mai mulţi şefi şi şefuleţi locali au fost aşteptaţi, la Târgul oierilor de la Viişoara, cu tocană de bercuţ la ceaun.

Spre deosebire de alţi ani în care manelele erau cele care antrenau atmosfera la Târgul oierilor, de cele mai multe ori anost şi lipsit de cea mai elementară culoare locală, anul acesta ciobanii s-au pregătit cu ceva mai multă atenţie fiindcă au aşteptat oaspeţi de seamă.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, şeful ANARZ, al nostru Kocsis Andrei, Ioan Bogolin, fost şef al DSVSA, avansat la Bucureşti, într-o funcţie mai mare şi mai mulţi şefi şi şefuleţi locali au putut adulmeca mirosul de tocană de berbecuţ la ceaun la care s-a lucrat intens chiar înainte să ajungă ministrul, plecat la ora patru de la Bucureşti (potrivit organizatorilor) şi probabil destul de flămând după un drum atât de lung.

În lipsa deputatului Ioan Oltean, elogiat totuşi de la tribună, şeful ciobanilor, Ioan Câmpean, i-a invitat cel mai probabil la masă pe subalternii acestuia, începând cu preşedintele CJ, Liviu Rusu, prefectul Cristian Florian şi mulţi alţii. Cum tocană era de ajuns şi turma prin preajmă, nimeni nu a plecat flămând.

   

 

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.