Actualitate

Viceprimarul Călin Stan: Eforturile personalului nedidactic din creșe sunt de apreciat

”Înțeleg că situația grevei cadrelor didactice afectează procesul de învățământ în cadrul creșelor din municipiul Bistrița. Empatizăm, respectăm decizia cadrelor didactice și înțelegem greva ca o formă de protest prin care își exprimă nemulțumirile”, spune viceprimarul Bistriței Călin Stan.

El a menționat:

”Totodată, recunoaștem nevoia părinților pentru copiii lor, care au nevoie de o modalitate de îngrijire pentru aceștia în timpul zilei, atât timp cât ei sunt la muncă.

Personalul nedidactic: îngrijitoarele, infirmierele, asistentele medicale și bucătăresele, își desfășoară activitatea, asigurând îngrijirea, supravegherea, hrănirea și somnul de amiază pentru prichindei.

Deși activitățile didactice susținute de educatoarele puericultoare sunt suspendate în timpul grevei, eforturile personalului nedidactic sunt de apreciat, doresc să le mulțumesc pe această cale!

Sper că situația se va rezolva în curând și că toți copiii vor putea beneficia din nou de activitățile didactice în cadrul creșelor”.

7 comentarii

 • …are grija de urbe sa nu le planga laudatorii!!!
  Este un viceprimar grijuliu, destept, simtitt, destoinic, serios, meticulos, punctual, ingrijit.
  ,etc conf dex

  14
 • Vorbiți doar de nedidactic din creșă dar de cele de la gradinita.Stiti ca la cresa sunt la doua grupe sase îngrijitoare iar la gradinița la două grupe doar doua îngrijitoare?

  6
  5
  • Vorbește ce îl doare,are și el bebeluși la creșă și na ,in ce privește problemele urbei ,el și Hanganu …ciuciu activitate

  • La creșă îngrijitoarele stau în permanență în grupă, supraveghează copiii, îi schimbă, îi hrănesc, îi primesc, îi predau, despre ce vorbim?

 • Calin Stan nu știe pe ce lume trăiește cu vreo 28000lei salariu.
  N a făcut nimic pentru angajați Direcției de asistență , ne luptăm prin tribunale pentru drepturile noastre, doar promisiuni și minciuni.
  Dar trebuie sa și justifice salariul astronomic

 • No dai pace! A uitat să spună că se întâmplă asta după ce s au revoltat mamele .Alt personaj de am p..a în primărie care nu face nimic. Un habarnist!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.