Actualitate Recomandări

VIDEO Controale pentru depistarea șoferilor băuți sau drogați, dar și în transportul public

Polițiștii rutieri acționează pentru pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive, precum și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astfel, sunt verificate legalitatea transportului, sub aspectul autorizării, efectuat prin curse regulate şi ocazionale, deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de către conducătorul auto. De asemenea, polițiștii acționează pentru respectarea capacităţii maxime de încărcare a autovehiculelor de transport persoane.

Astfel de activități vor fi derulate pe parcursul acestei săptămâni, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au depistat și oprit în trafic un autoturism care era condus de un bărbat, de 40 de ani din Bistrița. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței cannabis. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru determinarea cu exactitate a substanțelor consumate.

         

4 comentarii

  • Va rog draga politie daca puteti sai verificati ip ul lui rou si daca e din politia romana sa l dati afara si sa i dati si amenda ca jigneste cetateanul ce munceste 24 din 24 pentru a plati impozite ca voi sa aveti bani sa faceti astfel de fapte…adica sa vs dati amenda colegilor….si chiar voua de sunteti asa de boi cum scrieti

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.