Actualitate

VIDEO – Polițiștii rutieri au dat amenzi de aproape 300.000 de lei și au reținut peste 200 de permise

În week-end, polițiștii rutieri au făcut controale verificări în trafic, fiind oprite pentru control peste 620 de autovehicule și legitimate aproape 500 de persoane, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 349 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 288.000 de lei, pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002R și a Legii 61/1991R, iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea a 218 permise de conducere, dintre care 184 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, pentru prevenirea și combaterea consumului de stupefiante, în trafic au fost făcute peste 60 de testări cu aparatele etilotest și drugtest și au fost efectuate verificări în incinta unor localuri publice.

Ieri, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Județean 172, între Figa și Beclean. La volanul autoturismului a fost identificată o tânără de 23 de ani, din Țigău. În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței metamfetamină, aceasta fiind ulterior condusă la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS