Actualitate

VIDEO Șeful CJ Radu Moldovan: Bisericile vor fi goale, dar cu rugăciunile noastre de acasă le vom umple cu credință și speranță

”Suntem într-o situație specială, din cauza crizei coronavirusului. E o perioadă grea prin care trecem cu toții. Ca niciodată, de sărbătorile pascale, bisericile noastre vor fi goale, dar cu rugăciunile și gândurile noastre de acasă le vom umple cu credință și speranță”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, într-un mesaj video.

Șeful CJ a mai transmis în mesajul său cu ocazia sărbătorilor pascale: ”Dumnezeu are puterea să ne ajute ca împreună să trecem și peste această criză. Vă doresc sărbători pascale luminate, acasă, în familie, alături de cei dragi. Hristos a înviat!”.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/2960390820681112

10 comentarii

 • Domnu’ sta la casa…nu ca restu’ la bloc. E greu…dar trece ca are terasa…curte. Nu pare o casa in oras……oare asfalt are?

  • Domnu sta la casa la oras. Si-a tras o casa de ramai masca, asfalt proaspat pana la el in poarta. Altii vad casa niciodata si asfalt dupa multi ani. E tot acolo la butoane? E.

 • Are un viloc cu piscina, livada peste drum… iluminat public la poarta, ce sa mai… e baron local ce naiba, nu e venit de la coada vacii.

 • Pe cine ?
  Pe voi sau pe noi ?
  Fii omule mai clar ,sa nu ne facem iluzii ,noi astia care n-avem nici curajul si nici functia sa Îi pronunțăm Numele !

 • Adi, pe asta nu cred ca il egaleaza cineva,
  10 vieti sa traiesti si nu reusesti sa faci atata avere.
  Dar oricum dincolo mergi doar cu un rand de vesminte, te nasti gol si mergi cu un rand de haine.ATAT
  Asta nu inteleg bravi nostri conducatori de aceia nu se mai satura.

 • Presedintele vorbeste din picioare iar el vorbeste din scaun… vroia sa i se vada masa cu ouale vopsite si lumanarile. Regizare

 • Bai fratilor rai mai sunteti !Sustinatori psd sau pnl nu mai conteaza . No , treaba suna asltfel. Multumesc d-le Presedinte RADU MOLDOVAN pt. urari . Va spun la fel HRISTOS a INVIAT si multa SANATATE !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.