Cultură

Vivi’s Bar&Bistro, locul în care te simți mai bine ca acasă

Dacă vă întrebați ce mai e nou în orașul acesta, avem noi un răspuns: Vivi's Bar&Bistro, un local deschis de curând la Viișoara, peste drum de stația Petrom.

La Vivi’s Bar&Bistro s-a lucrat în ultimii trei ani cu foarte multă grijă pentru detalii. Acest lucru se vede încă de la intrare. Culorile sunt alese cu grijă, combinația lemn – piatră este armonioasă, iar luminile îi dau viață.

Horațiu Banc este omul care a făcut Vivi’s așa cum și-a dorit, fără niciun rabat.

„Am început construcția special pentru acest local, iar pe parcurs am început să ne gândim la fiecare detaliu. Nu cred că ne-a scăpat ceva. Am vrut ca acest loc să dea oricui îi trece pragul senzația de liniște și căldură”, spune el.

Localul are două niveluri. La parter sunt 30 de locuri, iar la etaj 56. Fiecare palier are propria sa identitate vizuală, iar împreună compun un întreg armonios.

Mobilierul modern, plasmele, sistemul audio și cel de iluminat ajută pe oricine să organizeze o petrecere unică. Localul este gata să găzduiască orice gen de întrunire, inclusiv o nuntă cu mai puțini invitați.

„Dacă unim mesele, obținem mai mult de 86 de locuri. Partea bună este că toate mesele, și cele de la parter, și cele de la etaj, au aceeași dimensiune, așa că pot fi organizate mese comune”, explică Horațiu Banc.

Deja la Vivi’s a avut loc o seară de salsa și vor mai fi astfel de evenimente care îi vor conferi localului o identitate.

„Ce ne dorim noi este ca orice om care trece pragul Vivi’s să simtă că aici e primit ca în familie. Sunt bineveniți cei care vor să vadă meciuri cu familia, să ia masa, oricine”, a mai spus Horațiu.

Localul este deschis zilnic până la ora 23.00, iar în week-end până la 24.00.

     

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.