Actualitate

Vocile străzii. Traian Cinterei: Dacă e nevoie, voi veni şi singur aici

În a noua zi de proteste, şi numărul manifestanţilor din Bistriţa a scăzut sub o sută. Oamenii s-au adunat din nou la ora 19.00 în faţa Palatului Administrativ şi au stat mai mult de vorbă în grupuri răzleţe. Câţiva au venit înfăşuraţi în steaguri, alţii au adus pancarte şi câte unul a mai fluierat.

Printre cei prezenţi s-a numărat şi Traian Cinterei, bistriţean de patru generaţii, cum îi place să spună, de profesie şofer, care a ieşit în stradă încă din prima zi.

Reporter: Ce v-a făcut să ieşiţi în stradă la început şi de ce continuaţi să protestaţi?

Ce m-a scos în stradă la început? Ordonanţa de urgenţă! Acum mă aduce nesimţirea parlamentarilor. Se strigă foarte tare să respectăm 3 milioane de voturi. Ok, dar PSD a respectat 6 milioane de voturi când a ieşit din Parlament afară? Nu, nu a respectat. Şi votul meu e acolo.

Credeţi că strada va mai reuşi să schimbe ceva?

Eu sunt unul dintre naivii care încă mai crede că presiunea străzii va determina o schimbare.

Ce schimbare speraţi că se va mai face?

Eu aştept demisia persoanelor care ne-au luat drept naivi, în special Guvernul Grindeanu tot. Mi se pare normal ca atunci când îi iei pe oameni de fraieri să îţi dai demisia.

Astăzi a pictat moţiunea împotriva Guvernului şi liderii PSD, ALDE şi PMP se cam amuzau.

Azi, la moţiune, am văzut un Băsescu care bătea câmpii în mare parte, am văzut şi un Nicuşor Dan care, în sfârşit, vorbeşte. În rest, ce să zic? Eu mă simt ofensat de ce am văzut azi. Eu sunt iniţiatorul acelui hashtag „eu rezist, voi ce faceţi?” Dacă e nevoie, voi veni şi singur aici.

 

13 comentarii

  • Nu este vorba de perfectiune , este vorba de integritate morala si de respectul fata de romani . Si sa nu-ti imaginezi ca toti parlamentari sunt doctor honoris causa , adevarata inteligenta e in spatele lor in consilierii care sunt adevarate capacitati mintale

 • Respect pentru cei care cred si lupta pentru valori morale!Ei isi sacrifica clipe pretiose din viata pentru idealuri si sper sa vina o zi in care vom fi suficient de multi ca sa se schimbe si clasa politica,fie ea si de frica!

 • Ofensat…puțin spus! Mai degrabă oripilat , urticariat de adunătura aia de burtoși și pițipoance care s-au grăbit spre ușă de parcă i-or fi apucat cufureala la locul de muncă .Șoferule, io cred că Strada ori Piața nu sunt suficiente pentru a îndepărta atâtea hiene de la o bucățică de ciolan . În primul rând trebuie consolidată societatea civilă , promovarea Proclamațiilor și identificarea unor lideri autentici care să fie dispuși a face pasul către politică.
  Amintești de Nicușor Dan…omul acela am impresia că este bine intenționat dar nepriceputean desăvârșit în ceea ce privește ,,arta” politică. Zero barat.
  Mai spui că Băsescu ,, bătea câmpii în mare parte”. A fost singurul care a avut ceva de spus în afară de Johannis și oricât l-am bălăcări, rămâne cel mai versat politician postdecembrist. Grobian, bădăran , dar ultra-mega-meseriaș în domeniu.
  Nu în ultimul rând , dacă bistrițenii au ieșit în stradă din cauza unei ordonanțe de guvern, ar fi bine să iasă și să protesteze împotriva cheltuirii fără chibzuință a bugetului local pentru a satisface fantasmagoriile celui mai ,,gospodar” om din oraș. Motive pentru protesta sunt, protestatari să fie!

 • Așa băieți, nu vă lăsați stați pe poziții, chiar dacă cei mulți au abandonat protestul. Voi sunteți cei mai adevărați, v-aș propune să vă instalați și corturi, dotate cu tot ceea ce aveți de trebuință, să nu mai fie nevoie să plecați de acolo. Singura voastră grijă să fie scrisul pancartelor și urlăturile.

 • Dute acasa domnule Ciunterei si vezi ca se imparte tare, vezi ce se intampla cu Ardealul , e mult mai grav decat pentru ce stai acolo, daca sti de ce stai in frig. Nu impresionezi pe nimeni.

 • VREM O ROMANIEI MAI PROSPERA CARE SA NU FIE CORUPTIA SI MINCIUNA PE FATA SI LEGILE CARE SA NU FIE USAMALIZATE SI FACUTE DOAR PENTRU CEI CARE FURA SUME MARI IN LEI EURO SI USA SI DISCRIMINARE. LEGEA TREBUIE SA FIE CORECTA DE LA MIC SAU MARE INDIFERENT CE FUNCTIE ARE CA ESTE POLITIS, POLITICEAN, AVOCAT, JUDECATORI PRESEDINTE DIRECTOR SI ALTE FUNCTII MAI MARE LEGEA TREBUIE SA FIE LEGALA CU OM SARAC SAU OM BOGATUL.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS