Cultură

Volumul „Trecător” al Mariei D Lang va fi lansat joi

Cărţile verii sunt promovate de Biblioteca Judeţeană din Bistriţa-Năsăud. Joi, 11 august 2011, ora 19.00, la Galeria Arcade 24 va avea loc lansarea cărţii de proză „Trecător” de Maria D Lang.

„Dacă trăieşti într-o ţară străină, a scrie o carte este ca şi cum te-ai refugia într-o oază numai de tine ştiută, oază în care regăseşti confortul oferit de posibilitatea de a te exprima în limba ta, de a gândi, a iubi, a suferi, a fi fericit sau trist într-un mod diferit, ascuns înţelegerii celor din jurul tău şi, din acest motiv, socotit o comoară secretă“, spune Dorina Munteanu, scriitoarea nascută în Bistriţa, actualmente cetăţean german, care sub pseudonimul Maria D Lang ne invită la lansarea romanului „Trecător”, joi, 11 august, ora 19, la Galeria Arcade 24. 

Editura Eikon, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană Bistriţa-Năsăud şi  Uniunea Artiştilor Plastici-Bistriţa, va susţine acest eveniment oferind posibilitatea publicului bistriţean de a se reîntâlni cu câteva nume apreciate ale literaturii şi artei ce vor face prezentarea romanului „Trecator”, şi  anume, Radu Țuculescu, Ovidiu Pecican, Virgil Raţiu şi Oliv Mircea.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS