Social

Zi de vară în plină toamnă. Iată imagini cu natura care se pregăteşte de iarnă

Dacă vi se pare că a venit vara aproape de mijlocul lunii noiembrie, nu vă înşelaţi prea mult. La Bistriţa s-au înregistrat 17 grade Celsius ca în august. E într-adevăr un fel de vară, dar nu cea adevărată.

În jurul datei de 8 noiembrie când ortodocşii îi sărbătoresc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril vremea se încălzeşte. Bătrânii îi spun „vara arhanghelilor” sau „vara leneşilor” fiindcă acum au ocazia cei care nu şi-au adunat toare recoltele de pe câmp să strângă tot ce le-a mai rămas. Nu este cazul anul acesta când vremea a fost aproape tot timpul frumoasă, dar, din păcate, foarte secetoasă.

Pentru luna noiembrie , anul acesta este însă este nefiresc de cald. În mod normal, ar fi trebuit să burniţeze sau să ningă. Natura ştie acest lucru şi copacii, în marea lor majoritate, au frunzele uscate. Alţii însă se încăpăţânează să-şi păstreze culorile care ne fascinează întotdeauna toamna.

Timp Online vă invită să vă delectaţi cu câteva fotografii făcute pe dealul Sigmirului. Mai multe imagini găsiţi aici.

   

 

2 comentarii

  • Superbe aceste imagini si…intr adevar ,o toamna extrem de frumoasa .Si eu am fost astazi pana la Manastirea de la Piatra Fantanele cu familia si am surprins cateva peisaje spectaculoase.Este o toamna blanda si tare frumoasa insa mare pacat ca e o seceta ingrijoratoare.A ,da,accesul spre acel monument este tare dificil ,nu mai e o carare cat de cat,un om in varsta nu poate ajunge acolo.Chiar si fetita mea a cazut la coborare.Cat despre finisajele monumentului…nu s a mai facut nimic.Dar a meritat drumul pana acolo fiindca a fost o zi superba,Cred ca la fel a fost si pe Dealul Sigmirului.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS