Actualitate

10 pentru Vasile Neagoș de la CNAM: ”Wow! Eram sigur de un lucru”

Vasile Teodor Neagoș este al doilea elev al Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” care obține media 10 la Bacalaureat. După contestații, nota 9,80 la Geografie s-a transformat în 10 pentru elevul premiant și olimpic la Geografie și Istorie, nr. 1 în clasa sa. El a luat nota maximă și la Română și Istorie scris.

Felicitări! Bucuros după acest succes?

Sunt superfericit! Wow! Sincer, nu mă așteptam să iau mai mult de 9,50 la Bac. Media 10 este o surpriză foarte-foarte plăcută.

Ai făcut contestație la Geografie. Te așteptai să ajungi la nota 10?

Înainte de Bac eram sigur doar de un singur lucru: că o să iau 10 la Geografie! Am fost olimpic la Geografie. I-am promis doamnei profesoare Crina Peter că o să iau 10 și că o să o fac mândră de mine. Am reușit! Sunt mândru și eu. Chiar și la Istorie am luat 10, deși la simulare am fost cam dezamăgit, am obținut doar 8 și ceva.

Care e secretul? Să tragi tare înainte de Bac sau cum abordezi cei patru ani de liceu, cum te pregătești în perioada respectivă?

Eu cam în ultimele două săptămâni înainte de Bac pot spune că am intrat într-o pregătire mai specială, se apropiau examenele. Eu am fost olimpic la Geografie, dar și la Istorie, deci a trebuit să fiu pregătit tot timpul. Am fost premiant, am fost primul pe clasă, deci pot spune că sunt foarte importanți cei patru ani, cum te pregătești în timpul ăsta. Doar așa, să te apuci de învățat înainte de Bac, nu știu ce șanse ai, ești la mâna norocului zic eu.

Planuri pe mai departe?

Spre deosebire de colegele care au luat media 10 și merg la Medicină, la mine va conta media de la Bac fiindcă am ales să urmez Facultatea de Drept de la Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

1 comentariu

  • Felicitari Vasi, am fost si sunt mandra de tine!
    Esti o persoana perseverenta, ambitioasa si extrem de muncitoare, sunt convinsa ca vei reusi in tot ceea ce iti vei propune. Succes pe cararile vietii!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.